stichting
we zijn goed tevreden met wat jullie hebben geplaats ,kon goed overleggen met de monteurs
Duidelijke communicatie en perfecte plaatsing van onze Monkeybar!
Heel tevreden, snel en fijne samenwerking
Fijn contact. Snelle reactie.
Gebeld voor meer buiten spel en sport materiaal, duidelijke communicatie en prima afronding. regelmatig kwamen ze kijken naar de gang van zaken of namen ze bij bijzonderheden contact op. prima partijn.
correct afspraken en correct werk
Strakke planning en zeer tevreden over het afleveren.
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met de medewerkers van Lappset. De kinderen zijn erg blij met het speeltoestel.
Prima afstemming
Van begin tot eind zijn we goed begeleid. Lappset dacht goed mee in de realisatie van ons plein. Ondanks een strak budget zijn we er in geslaagd om een plein te realiseren waarbij er veel speelgelegenheden zijn en ook de uitstraling een flinke upgrade heeft gekregen.
Toffe pannakooi, netjes in elkaar gezet
Zeer tevreden
Van ontwerp tot realisatie helemaal naar wens. Flexibel qua uitvoering, wanneer het in fases uitgevoerd moest worden.
Makkelijk benaderbaar, klant is nog koning, wordt meegedacht, 3D tekeningen werk perfect richting de burger. Goede contact met Christiaan. alle eer aan hem. Ik ben een tevreden klant.
Fijn bedrijf. Korte lijnen en snelle reactie. Maken waar wat ze beloven
Lappset Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lappset Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke communicatie en perfecte plaatsing van onze Monkeybar!
Heel tevreden, snel en fijne samenwerking
Fijn contact. Snelle reactie.
correct afspraken en correct werk
Strakke planning en zeer tevreden over het afleveren.
Prima afstemming
Toffe pannakooi, netjes in elkaar gezet