9 /10

checkbox97% beveelt Lamponline aan!

Shirley

Mooie lampen, prima bestelervaring.

Beschrijf hier uw ervaring
Zeer tevreden over de bestelde plafondlamp en de staande lamp. Jammer genoeg moest ik voor de 2 pakketten naar 2 verschillende afhaallocaties waarvan eentje slecht bereikbaar, maar ik weet dat de webwinkel hier geen invloed op heeft. In elk geval heel blij met de lampen.
Plafondlamp + staande lamp

Prettig zoals het hoort

Goed en snelle afhandeling!! Top
???

Karin Wouda

Ik had eerst 2 wandlampen online gekocht maar vergeten om de bijbehorende lampjes te bestellen. Na gebeld te hebben met deze lampenwinkel gaf de medewerker mij advies welke lampen ik nodig had. Dus weer online 2 lampen besteld. Maar was 1 lamp te weinig want in een van de wandlampen waren 2 nodig. De medewerker was zo attent om er een extra lamp toe te voegen. Heel klantvriendelijk!

Zie boven

Prima!

Snelle levering, goede communicatie en alles goed verpakt
Hanglampen gekocht

Netty

Goed! Makkelijk om te bestellen.

Tafellamp

Carla

Snelle en goede service

Beschrijf hier uw ervaring
Er was een lamponderdeel kapot gegaan. Na een mailtje had ik 2 dagen later een nieuwe binnen. Super!
Nieuw onderdeel

koos

prima

aankoop railsysteem
rails

Jerry

Fijn bedrijf!

Beschrijf hier uw ervaring
Zeer goed geholpen en vooral heel snel. Netjes terug gebeld op de afgesproken tijd en altijd vriendelijk en behulpzaam
bestelling lamp onderdeel

Arnaud d'Haen

SterSterSterSterLege ster

vlot, vlotter, vlotst online.

Beschrijf hier uw ervaring
Heldere website met duidelijke zoekfunctionaliteit. Mits een duidelijk doel voor ogen heb je een ruime keuze aan lampen. Afhandeling en verzending in twee stappen. Niezt duidelijk waarom dit gebeurde. Wel alsnog op tijd geleverd met interval van 1 dag.
hanglamp + buitenverlichting besteld

Carla Seekles

Prima zaak

Bestelling snel afgehandeld
Aankoop

Angela Robbertsen

2 lampen besteld

Beschrijf hier uw ervaring
Mijn verzoek was om er snoer, gekoppeld aan 2 lampen met stekker en schakelaar en al bij te leveren. Dit werd keurig gedaan voor een zacht prijsje. Heel er fijn, zeer tevreden!
Bestelling

SterSterSterHalve sterLege ster

Lucide Antrim besteld. Levering duurde wat lang (maar dat was ook aangegeven. Alleen bij uitpakken bleek dat de schroefdraad van een van de buisdelen er schuin ingeperst was. Geen probleem: er werd snel een nieuwe gestuurd en zojuist de oude teruggestuurd.

Beschrijf hier uw ervaring
De levering en met name de afhandeling van het probleem was goed.
Lucide Antrim

Marian Berghorst

Goede ervaring!

Bestelde artikelen werd snel geleverd
Plafondplaat

Lamponline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lamponline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2015

Lamponline

Lamponline.nl, online verlichting kopen was nog nooit zo eenvoudig. Al onze online lampen artikelen zijn, mits voorradig, te bezichtigen in onze verlichtingsmegastores in Almere of Zaandam.

Washingtonstraat 264

1334 LX Almere

Shirley

Mooie lampen, prima bestelervaring.

Plafondlamp + staande lamp

Prima!

Snelle levering, goede communicatie en alles goed verpakt
Hanglampen gekocht

Netty

Goed! Makkelijk om te bestellen.

Tafellamp

Fijn bedrijf!

bestelling lamp onderdeel

Arnaud d'Haen

SterSterSterSterLege ster

vlot, vlotter, vlotst online.

hanglamp + buitenverlichting besteld

Angela Robbertsen

2 lampen besteld

Bestelling

Beschrijf hier uw ervaring
De levering en met name de afhandeling van het probleem was goed.
Lucide Antrim

Marian Berghorst