9 /10

checkbox97% beveelt Lamponline aan!

Liesbeth Arts

Erg goed!

Beschrijf hier uw ervaring
Heb inmiddels 2x een bestelling geplaatst en naar tevredenheid qua product mogen ontvangen. Levertijd daarentegen duurde wat te lang, maar na 1 mailtje te hebben verstuurd kwam er direct een reactie en had ik het uiteindelijk toch de dag er na binnen.
Totaal 3 staande lampen.

Jan Bakx

correct en volgens de belofte op de website

Correct zoals het hoort
buitenlamp laten leveren

F Greving

Positief! Goede lamp gevonden

Beschrijf hier uw ervaring
Ik wist niet helemaal welke lamp ik nodig had. Toen ik online ging kijken begon het helemaal te duizelen. Met een duidelijke omschrijving heb ik op deze website de juiste lamp kunnen vinden die ik nodig had!
Aankoop gedaan online

Pieter Sjaardema

Goed bedrijf, doet wat het zegt

Beschrijf hier uw ervaring
Armaturen overgenomen van iemand, wilde dezelfde lampen die erin zaten extra bestellen. Precies dezelfde geleverd gekregen
Rook ledlampen gekocht

jan leeuwangh

Erg goed

Beschrijf hier uw ervaring
Klantvriendelijke instelling, stoppen energie om de juiste antwoorden te kunnen geven. Kreeg 10 % paaskorting ter de deal daarvoor al gesloten en betaald was. Het bestaat nog ouderwetse klantenservice!
4 design buitenlampen

Jolanda Van der Spek

Mijn ervaring met Lamponline is prima

Beschrijf hier uw ervaring
Ik zocht een speciale lamp en kon dat bij Lamponline vinden Bestellen ging prima en levering was ook zeer vlot
Ben zeer blij met mijn uitgekozen lamp

M.J. Hoogenboom

SterSterSterSterLege ster

Gegaan volgens plan!
Tafellamp gekocht.

Beschrijf hier uw ervaring
Corinda van de klantenservice denkt fantastisch mee en is proactief in de door haar geboden hulp

Rob Geertsen

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima!

Beschrijf hier uw ervaring
Bol besteld voor buitenland , keurig verpakt bezorgt met goede beschrijving, zelf een aanpassing gedaan omdat deze bij mij op een bestaande paal kwam , paste prima!
Buitenland bol

Floor Wingerden

Snelle verzending

We hebben een aantal mooie lampen gekocht die snel werden verzonden
Lampen

Gunther Mucha

Via mijn browser kwam ik bij jullie verlichting terecht en heb ik mijn voorkeur gevonden. De bestelling en levering ervan zijn zeer goed verlopen.

Beschrijf hier uw ervaring
Dit is de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en de ervaring is uitstekend. De kwaliteit van het aangekochte product is uitstekend en de afhandeling van de bestelling is perfect verlopen. Installatie van de verlichting is duidelijk uitgelegd en gemakkelijk verlopen.
Binneverlichting

Jaap Wolters

Voor het eest iets gekocht bij Lamponline. Deze firma heeft heel veel keus. Trouwens ook een snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring
Na een telefonisch gesprek besloten hier te bestellen. Er werd een goede uitleg gegeven over de artikelen die ik nodig had.
Afgenomen dienst
Lampvoet G9 met toebehoren.

Co van der vlies

Goed benaderbaar

En goed meewerkend
Hang lamp

Angela

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

mwahhh, toch een beetje op het verkeerde been gezet door de fotowaarop drie lampjes te zien waren... we ontvingen er maar een:-(

Jammer...
spotjes

Antwoord Lamponline

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn, maar op onze website staat inderdaad vermeld dat er één lampje wordt meegeleverd. We nemen je opmerking mee om te kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen maken.

Geantwoord op

Lamponline verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lamponline heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2015

Lamponline

Lamponline.nl, online verlichting kopen was nog nooit zo eenvoudig. Al onze online lampen artikelen zijn, mits voorradig, te bezichtigen in onze verlichtingsmegastores in Almere of Zaandam.

Washingtonstraat 264

Gunther Mucha

Binneverlichting

Jaap Wolters

Afgenomen dienst
Lampvoet G9 met toebehoren.

Co van der vlies

Goed benaderbaar