1913 beoordelingen

1913 Reviews

Last

Goed tot uitstekend.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed tot uitstekend. Wij misten nog een staande lamp die wij niet bij het andere bedrijf waar de rest vandaan kwam konden bestellen. Via uw website zagen wij dat u deze van dezelfde serie op... Goed tot uitstekend. Wij misten nog een staande lamp die wij niet bij het andere bedrijf waar de rest vandaan kwam konden bestellen. Via uw website zagen wij dat u deze van dezelfde serie op voorraad had met korte levertijd. U stuurde direct na bestellen orderbevestiging met track and tracecode zodat het pakket gelijk te volgen was. Bij aflevering zat eea zeer goed en netjes verpakt. Bedankt voor de snelle levering.

Tonny de Brouwer

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch snel en goed geholpen

Gorissen

Correct

Snel en goed

Heleen van Tongeren

Artikelen snel gevonden op de website, goede prijs en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals hierboven beschreven. Het artikel ziet er net zo uit als op het plaatje. We hebben ze nog niet gemonteerd maar dat gaan we doen zodra het kan. ( bezig met verbouwing)

M vd Kolk

Goed!

Ingrid

Mooie artikelen
Nemen meteen de telefoon op retour artikelen worden meteen opgelost en nieuwe besteld
Top

Bestelling waren de artikelen groter dan verwacht
Maar geen probleem
Vriendelijke mevrouw
Heeft uitgelegd hoe retour te sturen, was geen probleem
Ook ging ze kijken of ze andere artikelen kon bestellen
En zou me terug bellen
Dat zal maandag gebeuren
Fijn dat ze het netjes oplossen
Tot nog toe heel tevreden

Ligthart

Vlotte levering, mooi product

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een extra spotje gekocht van een serie lampen die ik al eerder had gekocht bij lamponline.nl De montage was eenvoudig en ik ben erg blij met mijn nieuwe spot. De spot was vlot geleverd en... Ik heb een extra spotje gekocht van een serie lampen die ik al eerder had gekocht bij lamponline.nl De montage was eenvoudig en ik ben erg blij met mijn nieuwe spot. De spot was vlot geleverd en netjes verpakt.

Nillis

Snelle levering, goed assortiment

Beschrijf hier uw ervaring

Onze verlichting is snel geleverd, het eerste paar lampen die we hadden besteld waren ook goed dus zeker voor herhaal aankopen vatbaar.

Lisa Adams

Geweldige service en goede kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hadden via Fonq een lamp besteld, de Highlight Hanglamp Cambio Black Smoke Ovaal 8 lichts L 100cm. Tijdens het ophangen is 1 bol helaas gesneuveld. Lamponline heeft dit super netjes opgelost... Wij hadden via Fonq een lamp besteld, de Highlight Hanglamp Cambio Black Smoke Ovaal 8 lichts L 100cm. Tijdens het ophangen is 1 bol helaas gesneuveld. Lamponline heeft dit super netjes opgelost door voor 50% van de prijs een nieuwe bol op te sturen. Super klantgericht! De lamp is ook prachtig en van goede kwaliteit. Top bedrijf! Ik zou hier zeker nog vaker kopen en jullie aanraden aan anderen!

Nan

Prima service goed verpakt en snel geleverd

Topper!