Mariette Jobse

2 lampen besteld

Beschrijf hier uw ervaring

Keurig antwoord gekregen op vragen

Ria Jongezoon

Zeer tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, goede verpakking en een snelle levering

Alex Unk

Goed telefonisch geholpen bij het kiezen van de lamp. Bestelling en levering ook helemaal naar tevredenheid.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed geholpen en behulpzaam.

Mark Feddes

Mooi assortiment, snelle levering en mooi product

Beschrijf hier uw ervaring

Mooi assortiment lampen, product snel ontvangen, producten zijn zoals getoond en beschreven op de site, bij betaling ging er iets mis, na een mailtje direct en snel opgelost. Zo wil je het graag zien.

Bert Roman

(Bewerkt)

Na verzoek is oplossing voor scheve tafellamp gevonden. Zo'n mooie lamp scheef aan het plafond is best wel een teleurstelling. Maar zoeken op internet geeft aan dat het vaker voorkomt en er een... Na verzoek is oplossing voor scheve tafellamp gevonden. Zo'n mooie lamp scheef aan het plafond is best wel een teleurstelling. Maar zoeken op internet geeft aan dat het vaker voorkomt en er een "eenvoudige" oplossing met 2 specifieke sleutels voor is. We zijn in afwachting van het juiste materiaal en gaan er vanuit dat het nu goed komt.

Beschrijf hier uw ervaring

Design technisch vernuftige lamp hangt aan 2 draden, maar scheef. Om dit op te lossen zijn 2 sleutels beschikbaar, maar die worden standaard niet meegeleverd. Ik zou dat altijd doen, gaat om... Design technisch vernuftige lamp hangt aan 2 draden, maar scheef. Om dit op te lossen zijn 2 sleutels beschikbaar, maar die worden standaard niet meegeleverd. Ik zou dat altijd doen, gaat om eenvoudig spul 1 keer een klacht en je bent duurder uit. Na mailen en bellen is beloofd dat de spullen worden opgestuurd zodat we het probleem zelf kunnen verhelpen. We hebben al een trackingnummer dus gaan er vanuit dat het nu goed komt.

Felix

Uitstekend

Beschrijf hier uw ervaring

De bestelde lamp fitting was helaas al na enkele dagen kapot. Lamponline heeft binnen een werkdag een nieuwe lamp toegestuurd. Geen discussie en een vriendelijke mail met excuses voor het ongemak.

Hans Roosendaal

Snelle levering en keurig verpakt

Beschrijf hier uw ervaring

Werd geleverd zoals bij bestelling werd aangegeven en was keurig verpakt.

PATRICK LENSSENS

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

reageren snel en duidelijke uitleg

Hotze Faberautoservice

Goede en snelle service. kwaliteit onderdelen.

snel

Emmi Van der Heide

Beschrijf hier uw ervaring

Product kwam heel en volgens afspraak aan