9.1 /10

checkbox96% beveelt Lampenhuis aan!

Steven Dik

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Uw lampen zijn nog steeds niet binnen. U maakt gebruik van dpd, en hier zijn vaker problemen met de levering. Ze komen gewoon niet langs, of zeggen dat ze zijn geweest terwijl het niet zo was. Dus nee, ik zou zelf geen bestellingen meer doen bij jullie en dit anderen ook afraden.

Lanpen

John H

uitstekende nazorg

ByEve lampen

Brigitte Raes

fijne ervaring ik heb mijn product snel ontvangen

draadloze lucide gilly leeslamp led 1 x 6 watt 2700 k

Antwoord Lampenhuis

Beste Brigitte, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en je bestelling snel hebt ontvangen. Veel plezier met je nieuwe leeslamp! Met vriendelijke groet, Team Lampenhuis

Petra Sijtsma

SterSterSterLege sterLege ster

Product of service:
Filament led lampen smoke. Jammer dat je retour zelf moet betalen en levering is niet snel.

Antwoord Lampenhuis

Beste Petra, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Jammer dat de levertijd niet helemaal aan je verwachting heeft voldaan. De kosten voor het retour sturen zijn inderdaad voor eigen rekening, zoals vermeld in onze retourvoorwaarden. Bedankt voor je feedback en wellicht mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Lampenhuis

Frits

Goede website. Makkelijk bestellen. Snel en goed verpakt geleverd. Mooi product. Leeslamp Tiffany. Tevreden.

Leeslamp Tiffany.

Mar Schokker

SterSterSterSterLege ster

We worden zeer goed geholpen. Ze lossen de problemen snel op.

2 lampen

Francien

Ik had online lampen uitgekozen maar had er vragen over dus heb ik gebeld. Ik werd heel prettig te woord gestaan en ze heeft rustig uitgezocht wat voor mij de mogelijkheden waren en dit uitgebreid op de mail gezet. De dag erna belde ze nog omdat ik iets dubbel had besteld en als dat wel klopte, artikel werd gelijk op retour gezet en bedrag wat te veel betaald was stond de dag erna weer op mijn rekening. Lampen kwamen 2 dagen later en ze zijn geweldig mooi. Prijs/kwaliteit zeker goed. Ik ben er blij mee en heb de site al door gestuurd naar een vriendin die ook op zoek is naar nieuwe lampen.

Product of service:
Vloer en 2 hanglampen ETH Laser met lichtbronnen.

Thea Mekkelholt

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Heb de lamp na 1 week ontvangen en vertoont gebruikerssporen.

Lampvoet

Pim van der Ven

Goeie ervaring, het pakket was verkeerd bezorgd waar wij geen weet van hadden. Dit werd voor ons uitgezocht en werden goed op de hoogte gehouden. Top service!

Leeslampen

Henriëtte Thomassen

Prima. Netjes verpakt en snel geleverd.

Twee prachtige Wandlampjes

Eric Bouwer

Prima bedrijf; vlotte levering en na levering. Goede info over bezorgverloop

Wandlamp bamboe

John Jansen

Zeer positief, produkt is goed verpakt en snel geleverd. De lamp voldoet geheel aan de verwachting. Ondanks dat de led lampen dimbaar zijn is dit niet nodig door de zachte warme verlichting.

Plafond lamp beige net 3 spots

Petra Graat-Theeuwen

👍👍👍👍👍👍👍👍

Lamp

Huizing

Uitstekend

Vloerlamp

Erwin

Hebben beschadigde lamp gekregen en doorgegeven van wat er aan scheelde en er wordt kosteloos een nieuwe lamp toegestuurd dat is goede service bedankt.

Lamp thijs

Lampenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lampenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 december 2021

Lampenhuis

Zoekt u moderne verlichting? Of gaat u juist voor een klassieke lamp? Wordt het led-verlichting of kiest u voor een sfeervolle plafondlamp? U vindt het bij Lampenhuis!

Wierdensestraat 52

Frits

Leeslamp Tiffany.

Mar Schokker

SterSterSterSterLege ster

We worden zeer goed geholpen. Ze lossen de problemen snel op.

2 lampen

Francien

Product of service:
Vloer en 2 hanglampen ETH Laser met lichtbronnen.

Thea Mekkelholt

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Heb de lamp na 1 week ontvangen en vertoont gebruikerssporen.

Lampvoet

Pim van der Ven

Leeslampen

Henriëtte Thomassen

Prima. Netjes verpakt en snel geleverd.

Twee prachtige Wandlampjes

Eric Bouwer