9.1 /10

checkbox96% beveelt Lampenhuis aan!

Erik Enkhuizen

Duidelijke website en bestelprocedure. Bestelling op tijd en in orde ontvangen.

Tafellamp

L Schutters

Vlotte bestelling en afhandeling. Goed verpakt en snel verzonden.

Lamp Roundabout

R.H. Berveling

Goed contact

Lampen

Alexandra Faber

Een mooie rail met spots besteld, die snel en goed verpakt werd geleverd. Er zat zelfs een zuignapje bij om die onmogelijke GU10 lampen er goed in te krijgen!

Spanningsrail Spot 4 lichts staal

Yvonne Gommans

Snelle levering en prachtige booglamp!

Booglamp

Snelle service en reageren zeer snel op vragen

Wand en tafellampen

Rene Mulder

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima. Bestelde items uitstekend verpakt!

Lampenkapjes

L. Hendriks

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb enige tijd geleden gevraagd naar speciale spotjes die bij de rail verlichting zou passen. Helaas was uitzoeken en terugbellen ingewikkeld. Uiteindelijk heb ik een stuk rail en een eerder gekocht reservespotje gebruikt en alleen een voeding voor de rail gekocht. Gemiste en slordige kans!!!

Voeding voor railverlichting.

Kay Langebeeke

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer klant onvriendelijk

By Eve LED lamp filament D champagne

Antwoord Lampenhuis

Beste Kay, Bedankt voor je review. Graag lichten wij de situatie toe. De bestelling is door ons correct verzonden naar het door jou opgegeven adres. Tijdens het bezorgproces heeft de vervoerder het pakket, volgens hun werkwijze, niet aan huis kunnen afleveren en daarom naar een afhaalpunt in de buurt van je adres gebracht. Het pakket heeft vervolgens meerdere dagen voor je klaargelegen bij dit afhaalpunt (op circa 1,6 km afstand), waarbij je hierover door de vervoerder bent geïnformeerd. Omdat het pakket binnen de gestelde termijn niet is opgehaald, is het automatisch retour gestuurd naar ons magazijn. Na retour is de zending bij ons ontvangen, uitgepakt en administratief verwerkt, waardoor de bestelling is afgerond en niet opnieuw als dezelfde zending kan worden verstuurd. Wij begrijpen dat dit voor je vervelend kan zijn. Uiteraard helpen wij je graag verder als je de bestelling alsnog wilt ontvangen. Met vriendelijke groet, Lampenhuis.nl

Geantwoord op

Nellie Burgt

Fijn bedrijf

Plafond lamp

Nv De wilde

Goede ervaring. Duidelijke site. Heldere leveringsvoorwaarden. En hele mooie lampen.

Dania lampen

Marcelo Sandoval Denis

SterSterSterHalve sterLege ster

Beautiful lamp, fast delivery...wrong specs on the site (different socket than advertised). Still works for me, but I would expect a little more care in that regard.

Tiffany hanglamp Bologna 25

Lampenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lampenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 16 december 2021

Lampenhuis

Zoekt u moderne verlichting? Of gaat u juist voor een klassieke lamp? Wordt het led-verlichting of kiest u voor een sfeervolle plafondlamp? U vindt het bij Lampenhuis!

Wierdensestraat 52

7461 BJ Rijssen

Erik Enkhuizen

Duidelijke website en bestelprocedure. Bestelling op tijd en in orde ontvangen.

Tafellamp

L Schutters

Vlotte bestelling en afhandeling. Goed verpakt en snel verzonden.

Lamp Roundabout

R.H. Berveling

Goed contact

Lampen

Alexandra Faber

Spanningsrail Spot 4 lichts staal

Yvonne Gommans

Snelle levering en prachtige booglamp!

Booglamp

Snelle service en reageren zeer snel op vragen

Wand en tafellampen

Rene Mulder

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima. Bestelde items uitstekend verpakt!

Lampenkapjes

L. Hendriks