L. Zwartele
Lamp prima! Maar bezorging via DPD vraagt geduld.
Mooie lamp, beschrijving klopt, snel geleverd.
snel geleverd
Hele blijde klant hier ; lamp die we graag wilden was in eigen omgeving niet meer leverbaar, maar gelukkig nog wel bij Lampenconcurrent, en ook nog voordeliger geprijsd. Bestelling geplaatst en lamp werd zeer snel geleverd, bijzonder goed verpakt, zo wil je graag dat er met mooie, dure spullen omgegaan wordt!
PRIMA
Ik zocht een bepaalde lichtbron maar kon het niet vinden. Chat geopend en binnen een minuut kreeg ik een link met de goede lichtbron. Een dikke pluim want meestal is het 2 a 3 dagen voordat je antwoord krijgt bij andere bedrijven. Was er super blij mee.
Top, goede klanten service aan de telefoon. Snelle verzending, en goed product tegen een correcte prijs. Ik wacht alleen nog op een artikel dat niet op voorraad was.
Snelle levering. Verpakking doos is geen afvalbak!!! Schuimblokken van andere verpakkingen horen er niet in.
Eerste levering prima verlopen zaterdag telefonisch contact gehad over een ruilartikel klonk positief maar wel gehaast na 5dagen nog niets gehoord géén bevestiging...het is nog te vroeg om een oordeel te geven
Snellelevering en mooie lamp
Helemaal goed
bestelling is volgens afspraak ontvangen
Correct
Correcte, snelle levering!
Zeer tevreden
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampenconcurrent
Hovenierstraat 120A,
2671 DB Naaldwijk
Lamp prima! Maar bezorging via DPD vraagt geduld.
Mooie lamp, beschrijving klopt, snel geleverd.
snel geleverd
PRIMA