8.9 /10

checkbox96% beveelt Lampenconcurrent aan!

L. Zwartele

SterSterSterSterLege ster

Lamp prima! Maar bezorging via DPD vraagt geduld.

Ingrid Langerwerf

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie lamp, beschrijving klopt, snel geleverd.

jan Groot

snel geleverd

I.Hemelt

Hele blijde klant hier ; lamp die we graag wilden was in eigen omgeving niet meer leverbaar, maar gelukkig nog wel bij Lampenconcurrent, en ook nog voordeliger geprijsd. Bestelling geplaatst en lamp werd zeer snel geleverd, bijzonder goed verpakt, zo wil je graag dat er met mooie, dure spullen omgegaan wordt!

Olga de Groot

PRIMA

Miranda Holster

Ik zocht een bepaalde lichtbron maar kon het niet vinden. Chat geopend en binnen een minuut kreeg ik een link met de goede lichtbron. Een dikke pluim want meestal is het 2 a 3 dagen voordat je antwoord krijgt bij andere bedrijven. Was er super blij mee.

Jan Kleberg

Top, goede klanten service aan de telefoon. Snelle verzending, en goed product tegen een correcte prijs. Ik wacht alleen nog op een artikel dat niet op voorraad was.

Aad

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering. Verpakking doos is geen afvalbak!!! Schuimblokken van andere verpakkingen horen er niet in.

Gerda Krukkert

SterSterSterLege sterLege ster

Eerste levering prima verlopen zaterdag telefonisch contact gehad over een ruilartikel klonk positief maar wel gehaast na 5dagen nog niets gehoord géén bevestiging...het is nog te vroeg om een oordeel te geven

Renée Strubbe

Floor van Os

Correcte, snelle levering!

Aggie Kirstein

Zeer tevreden

Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 september 2018

Lampenconcurrent

Lampenconcurrent heeft een ruim assortiment verlichting en lampen die u online kunt kopen, of in het echt kunt komen bewonderen. Van design verlichting tot industriële, of landelijke lampen.

Hovenierstraat 120A,

2671 DB Naaldwijk

L. Zwartele

SterSterSterSterLege ster

Lamp prima! Maar bezorging via DPD vraagt geduld.

Ingrid Langerwerf

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie lamp, beschrijving klopt, snel geleverd.

jan Groot

snel geleverd