Marloes Wismans
Helemaal tevreden.
Ok
Goed verpakt verzonden.
snel en goed
Goede ervaring, prima service nadat eerste pakket beschadigd binnen was gekomen.
Assortiment is uitstekend voor een discounter en voordelig geprijsd. Tijdig geleverd. Dubbel beschermd verpakt.
Goed verpakt en netjes
goed
Zeer goed bedrijf waar de klant op 1 staat. Na een bestelling te hebben ontvangen waar iets niet geheel duidelijk was, is dit zeer goed opgelost door deze firma. We gaan hier vaker bestellen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering
Bestelling lamp correct afgehandeld
Super service
Zeer goed
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampenconcurrent