Mj Van Veluw
Was een prima ervaring
Super!!! Goed verpakt, snel geleverd, hele mooie lampen waar we ontzettend blij mee zijn en als verassing een cadeautje bij de bestelling, heel erg dank daarvoor!
Prima prijs, voor mooie vloerlamp, en vooral fantastisch vezonden en verpakt, goede site, met zat keuze,!!!!
Snelle en goede levering
Breekbare artikelen zeer goed verpakt. Service via de telefoongids ook goed. Kortom aanbevelenswaardig
Tevreden. Had enkel over het hoofd gezien dat de lampen geïntegreerd zijn en dus niet kunnen vervangen worden. Hopelijk gaan ze lang mee.
Goede kwaliteit artikelen, ruime sortering, telefonisch advies alvorens bestelling te plaatsen.
De kwaliteit van de lamp was niet wat wij ervan hadden verwacht. In contact met de leverancier mogen wij de lamp alsnog retourneren. Zeer klantgericht meegedacht. TOP!
Uitstekende service.
Heel goed
Heel goed!
Alles naar wen
Onze eerste lamp werd geleverd in de doos waar hij ook in verpakt zat. Helaas kwam deze lamp flink beschadigd bij ons aan. Na contact via WhatsApp en telefonisch hebben we een nieuwe lamp ontvangen. Deze was erg goed verpakt. Jammer dat dat de eerste keer niet gedaan is maar het is door de medewerker erg goed opgelost
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampenconcurrent