Paul van den Broek
Snelle en correcte levering
Prima levering, goed verpakt en snel verzonden
matig
Netjes afgeleverd op tijd en goed verpakt. Mooie lampen.
Lamp via internet besteld en snel geleverd. Helaas zat er op de lamp vanuit de fabriek een oneffenheid/beschadiging. Via mail foto’s toegestuurd en binnen 10 minuten werd ik al gebeld. Gelukkig was er nog eenzelfde lamp op voorraad en kon dezelfde dag de lamp nog omruilen en als vergoeding werd het bedrag van de dimmer die ik erbij had besteld teruggestort. Top service!
Prima, ook in de winkel en telefonisch, goed geholpen
Snelle levering en goede kwaliteit!
goede levering, mooie lamp
Heel goed verzorgd en mooie lampen.
Goed, alleen via scoupy gekocht en niet geregistreerd
Ik heb de lampen binnen een week ontvangen. Ik ben er heel blij mee. Ze zijn makkelijk te monteren.
heel goed
Perfect
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampenconcurrent
Hovenierstraat 120A,
2671 DB Naaldwijk
Snelle en correcte levering
Prima levering, goed verpakt en snel verzonden
matig
Netjes afgeleverd op tijd en goed verpakt. Mooie lampen.
Prima, ook in de winkel en telefonisch, goed geholpen
Snelle levering en goede kwaliteit!
goede levering, mooie lamp
Heel goed verzorgd en mooie lampen.
Goed, alleen via scoupy gekocht en niet geregistreerd
heel goed