Hans Kauffmann
Ruime keuze en snelle levering
Meedenkend
snelle levering
Zeer stelle levering en hele goede kwaliteit lampen , Heel erg tevreden
Goede prijs. Snelle ontvangst. Voldoet aan de verwachting. Zeer tevreden.
Heel tevreden van de aankoop van 2 tafellampen, super kwaliteit
Er werd goed meegedacht. Had per ongeluk maar 1 lampje bijbesteld i.p.v. 3.
Goed en snel
Onlangs heb ik een plafon ventilator lamp gekocht. En ik ben er geweldig blij mee. Met deze klamme nachten in de zomer maanden, ligt ik heerlijk te slapen onder deze ventilator die aan het plafon is bevestigd. Geen gedoe meer met staande ventilatoren die altijd bij mij in de weg staan. De ventilator is bijna geluidloos. Zelfs de katten liggen weer op bed te slapen en vinden het prettig. De lamp is ook nog eens ontzettend mooi van de design, een echte eye catcher!
Correct en snel
Mooie lamp goede prijs
Ik ben 91 en moest een oplaadbare staanlamp in elkaar zetten! De gebruiks aanwijzing liet te wensen over en mijn technische kennis ook. Uw medewerker aan de telefoon hielp me fantastisch!
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Ruime keuze en snelle levering
Meedenkend
snelle levering
Zeer stelle levering en hele goede kwaliteit lampen , Heel erg tevreden
Goede prijs. Snelle ontvangst. Voldoet aan de verwachting. Zeer tevreden.
Heel tevreden van de aankoop van 2 tafellampen, super kwaliteit
Er werd goed meegedacht. Had per ongeluk maar 1 lampje bijbesteld i.p.v. 3.
Goed en snel
Correct en snel