8.9 /10

checkbox96% beveelt Lampenconcurrent aan!

Jan Van Hulle

Margreet Torn

SterSterSterSterLege ster

Snelle, zorgvuldig verpakte, levering.

HC SARAS

Prettig geholpen. Daar ik 2 bijna identieke handgemaakte lampjes wilde hebben, hebben ze dit speciaal voor mij uitgezocht en opgestuurd. Heel tevreden over product en service. Prachtige winkel

Luk Robberechts

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Er ontbrak een belangrijk onderdeel. 2 x mail gestuurd om dit te melden. 2 x geen reactie van de klantendienst

Antwoord Lampenconcurrent

Beste Luk, Bedankt voor uw review. U mail was in de spam belandt waardoor ik deze helemaal gemist heb. Excuus, geen idee hoe dat is gekomen. Gelukkig heeft u ons gebeld en hebben we dit onderdeel direct opgestuurd. Veel plezier van uw hanglamp. Team Lampenconcurrent

Geantwoord op

Karen Ubink

Op een zaterdag besteld en de bestelling werd drie dagen later zorgvuldig verpakt en heel afgeleverd. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levering. De lampen zijn bovendien prachtig en voldoen helemaal aan onze verwachtingen. Heel blij mee!

Claudia Ruts

Zeer goed

Wil Van Leeuwen

goed te vinden op internet. heel snelle reactie en goede levering van de lamp. blij mee!

V. Jenniskens

Mijn ervaring is heel positief!

Jacqueline

Mooie aanbiedingen

Titia Greijdanus

Goede levering en het artikel is precies zoals op de website staat.

Mia Gelok

Zeer tevreden

Mj Van Veluw

Was een prima ervaring

Hans Zandstra

Super!!! Goed verpakt, snel geleverd, hele mooie lampen waar we ontzettend blij mee zijn en als verassing een cadeautje bij de bestelling, heel erg dank daarvoor!

Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 14 september 2018

Lampenconcurrent

Lampenconcurrent heeft een ruim assortiment verlichting en lampen die u online kunt kopen, of in het echt kunt komen bewonderen. Van design verlichting tot industriële, of landelijke lampen.

Hovenierstraat 120A,

2671 DB Naaldwijk

Jan Van Hulle

Margreet Torn

SterSterSterSterLege ster

Snelle, zorgvuldig verpakte, levering.

HC SARAS

Claudia Ruts

Zeer goed

Wil Van Leeuwen

V. Jenniskens

Mijn ervaring is heel positief!

Jacqueline

Mooie aanbiedingen

Titia Greijdanus

Goede levering en het artikel is precies zoals op de website staat.

Mia Gelok

Snelle levering Groot assortiment