Barbara
Slechte levertijd! Voor 17u besteld, dag erna geleverd ? NOT ! zelfs niet de dag daarna ... Niemand te vinden om makkelijk te bereiken (Whatsapp, chat, ...)
- Verbeterpunten of tips
- correcte levertijden vermelden
- Sterke punten
- geen gevonden
Klantenservice snel bereikbaar naar aanleiding van een vraag over welke lamp ik nodig had. Daarna snel besteld en lampen keurig , goed ingepakt afgeleverd.
Na een foute bestelling van mijn kant, keurig geholpen en alsnog snel het juiste product ontvangen.
Wat een fantastisch bedrijf: binnen 24 uur mijn bestelling in goede orde ontvangen!
Prima service ondanks moeilijk begin.
Uitstekende service, snelle levering, billijke prijzen, uitstekend verpakt.
Duidelijke en snelle communicatie. Probleemoplossend! Betrouwbaar ! Ga zo door 👍
Goede webshop met veel halogeenlampen nog. Na wat twijfel over de juiste lamp contact gehad met de klantenservice die snel en vakkundig mij geholpen hebben tot de juiste lampen te komen. Lampen netjes verpakt aangekomen
I had ordered the wrong light bulbs and did not open the package for 30 days. I requested to exchange the bulbs but the refused because I asked after the 14 day return period. All the bulbs were still in their packaging. They still stock the bulbs I want and the ones I want to exchange for them. Bad customer service! I will not use them again.
Fijne ervaring en groot assortiment waardoor ik de benodigde halogeenlampjes hier nog kon scoren.
bewegingsmelder aangekocht welke na enkele maanden defect is gegaan. Na contact met de klantendienst de melder moeten opsturen en een week nadien netjes een nieuwe aangekregen. Top service
Een paar problemen gehad met een lamp maar heel goed opgelost waarvoor mijn dank.
4x Plafondventilator Trio Halmstad besteld. In begin wat ongerust geweest wegens het ontbreken van de bevestigingsmail. Contact via email werd zeer vlot en correct beantwoord. Bevestigingsmail alsnog ontvangen. Bestelling met track&trace na 5 dagen ontvangen. Zeer positieve ervaring en zeker een aanrader !!!
Door de eigenaar me laten adviseren over welke lampen ik het beste kon kopen, inclusief wat voor soort verlichting er in de lamp moest. Dat wist hij perfect! Vervolgens de lampen besteld, deze waren zeer snel geleverd en dat allemaal voor een top prijs!
Klantenservice hielp mij goed bij een vraag over een lamp. Medewerker reageerde ook snel op mijn e-mails. Daarna besteld en keurig netjes en op tijd bezorgd.
Lamp123.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lamp123.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service ondanks moeilijk begin.
Uitstekende service, snelle levering, billijke prijzen, uitstekend verpakt.
Lamp123.nl heeft de volgende resultaten bereikt: