9,8 /10

checkbox99% beveelt Ladiesnight.nl aan!

Elke Van Gerwen

Super leuke sfeer. Alles kon, alles mocht. Isis heeft ons een TOP avond bezorgd!

Renate Aufenacker

Super tof

Consulente Britt uit Breda

Super gezellig

Kyana

Heel tof en heel open. Een top avond om te beleven. Met dank aan kimberly dewulf

De boer

Supper

Julie Devuyst

Super tof met Kimberley !

Esmee

Leuke ervaring door Lianne (Hoorn)

Julia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Al 3x mee gemaakt dat ze op zelfde dag 2 uur van te voren afzeggen OPROFESIONEEL

Antwoord Ladiesnight.nl

Hi Julia, Wat vervelend om te lezen, onze excuses hiervoor. Natuurlijk willen we een party niet zo last minute afzeggen en doen we er altijd alles aan om, wanneer vervanging nodig is, een passende oplossing te vinden. Helaas is dat in deze gevallen niet gelukt. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we graag samen of we nog iets voor je kunnen betekenen. We horen graag! Team LadiesNight

Geantwoord op

Laura

Echt heel leuk en heel gezellig!

Deborah

Sjuul is helemaal voor ons vanuit Nijmegen gekomen om ons een super leuke avond te geven. Alles bracht ze met veel plezier en overtuiging. Voor mij was het de eerste Ladies Night en het was een hele leuke ervaring.

Britt Breda

Leuk!

Naomi

Beter dan verwacht, ondanks een kleine tegenvaller met autopech en een aantal last minute afzeggingen. Heb ik tot nu toe de gezelligste ladiesnight ooit gehad. Sjuul heeft echt mijn avond gemaakt!

Ladiesnight.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9,8/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2006

Ladiesnight.nl

Wil je een avond vol gezelligheid en erotiek met een knipoog? Boek dan een LadiesNight Homeparty bij jou thuis!

Spoorallee 2a

Kyana

De boer

Supper

Julie Devuyst

Super tof met Kimberley !

Esmee

Leuke ervaring door Lianne (Hoorn)

Julia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Ladiesnight.nl

Geantwoord op

Laura

Echt heel leuk en heel gezellig!

Deborah

Britt Breda