Elke Van Gerwen
Super leuke sfeer. Alles kon, alles mocht. Isis heeft ons een TOP avond bezorgd!
Fantastisch
Superleuk!
Heel goed
Super tof
Super gezellig
Heel tof en heel open. Een top avond om te beleven. Met dank aan kimberly dewulf
Supper
Super tof met Kimberley !
Leuke ervaring door Lianne (Hoorn)
Al 3x mee gemaakt dat ze op zelfde dag 2 uur van te voren afzeggen OPROFESIONEEL
Echt heel leuk en heel gezellig!
Sjuul is helemaal voor ons vanuit Nijmegen gekomen om ons een super leuke avond te geven. Alles bracht ze met veel plezier en overtuiging. Voor mij was het de eerste Ladies Night en het was een hele leuke ervaring.
Leuk!
Beter dan verwacht, ondanks een kleine tegenvaller met autopech en een aantal last minute afzeggingen. Heb ik tot nu toe de gezelligste ladiesnight ooit gehad. Sjuul heeft echt mijn avond gemaakt!
Ladiesnight.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fantastisch
Superleuk!
Heel goed
Super tof
Super gezellig
Supper
Super tof met Kimberley !
Leuke ervaring door Lianne (Hoorn)
Echt heel leuk en heel gezellig!
Leuk!
Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt: