Floor Azewijn
Ik vond het een hele leuke en gezellige avond en Floor presenteerde het heel leuk. Toppie..
Leuk, gezellig, en lekker lachen
Wij hebben een super leuke ladies night gehad in Ede met Evelien! Wat een fijne en relaxte sfeer. Dit doen we zeker nog een x!
Heel leuke ervaring! Hilde onze gastvrouw was super vriendelijke, legde alles super goed uit! Heel veel bijgeleerd! Leuke girlsnight
Heel leuk en vernieuwend
Super leuk! Een hele leuke sfeer en hanneke is echt een super leuke en fijne vrouw waar je ook een hele veilige sfeer bij voelt!
Super leuk en heel gezellig en leerrijk!! Er is veel gelachen en gedeeld geweest. Het is fijn om er meer over te weten te komen. Elien heeft dit top gedaan!
Echt geweldig, besye avond van m'n leven!!!
Enorm gezellig, leuk
Super
Gezellig, goed gelachen :) Hilde was zeer behulpzaam en professioneel
Geweldig!
Heel interesant, daphne was zeer gezellig en spontaan.
Heel leuk en informatief!
Fantastisch, echt leuk
Ladiesnight.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk, gezellig, en lekker lachen
Heel leuk en vernieuwend
Echt geweldig, besye avond van m'n leven!!!
Enorm gezellig, leuk
Super
Gezellig, goed gelachen :) Hilde was zeer behulpzaam en professioneel
Geweldig!
Heel interesant, daphne was zeer gezellig en spontaan.
Heel leuk en informatief!
Fantastisch, echt leuk
Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt: