Fff

Xxxx

Ddd

Paul F. Swarts

Goed product informatie, snelle levering,

Snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding

H.J.Smit

Goede communicatie en vlotte levering.

Zie boven.

Kna van zijl

(Bewerkt)

Waardeloze service. Eindeloos wachten aan de telefoon. Vervolgens mensen aan de lijn die van toeten nog blazen weten.
Nadat ik mijn grieven kenbaar had gemaakt werd ik teruggebeld door Martijn...
Nadat ik mijn grieven kenbaar had gemaakt werd ik teruggebeld door Martijn van laadpaal 24. Beaamde dat er eea niet goed is gegaan en bood excuses aan. En deed de geste een deel van de factuur terug te storten. Niet het geld, maar het terugbellen is wat ik achteraf waardeer. Evengoed is de klantenservice (nog) niet op orde. En daar heb ik als particulier mee te maken

Terugbellen na klacht en toegeven dat zaken anders hdden gemoeten. Reflectie dus.

Ruud van Noorden

Product correct en op tijd aangeleverd.

Kan ik niet over oordelen nog geen ervaring mee heb nog geen antwoordt op mijn verlengde garantie formulier.

Joop de Neef

Goede snelle service

Denken goed met je mee

Onbekend

Snelle levering en geen verzendkosten.

Zie boven

Kees van Eck

(Bewerkt)

Mijn ervaring is goed Hoewel slecht geïnformeerd over dat een laadpaal niet op voorraad was terwijl hij op de website wel op voorraad zou zijn. Dit kreeg ik te horen nadat ik zelf informeerde waar... Mijn ervaring is goed Hoewel slecht geïnformeerd over dat een laadpaal niet op voorraad was terwijl hij op de website wel op voorraad zou zijn. Dit kreeg ik te horen nadat ik zelf informeerde waar de paal bleef. Vervolgens wordt er een ander geadviseerd met de zelfde configuratie wat achteraf niet zo bleek te zijn. Hierdoor moest er een extra aardlekschakelaar geplaatst worden. Deze heeft Laadpaal24 voor hun rekening genomen.

Zijn zeer oplossingsgericht bezig. Ze proberen je goed te helpen.

Jeroen W.

Goede ervaring, goede producten en uitstekende after sales.

Snelle levering. Vragen via Whatsapp over instellingen van de laadpaal werden snel en vakkundig beantwoord. Top!

Debby

Ervaring is vooralsnog goed