Bob Van Buijsen
- Sterke punten
- Snelle levering
goede ervaring
Uitstekend telefonisch informatie gekregen. Duidelijk instructies over het zichtbaar via foto’s van meerkatten en locatie laadpaal
Snelle levering!
aanbod, keuze en bestelling via de website verliep zeer vlot. De bezorging met de PostNL was helaas een stuk langzamer. Met 10 minuten alles besteld, en vervolgens 3 dagen wachten om het pakketje 2 dorpen verderop in een pakketpunt op te moeten halen.
Goed bedrijf Het door mij bestelde product had heel goed in een envelop gepast ipv in een grote doos . Scheelt ook weer verzendkosten .
Slechte service je belt met een storing apparaat van 1000 euro werkt niet naar behoren kom je met een technische vraag omdat de relais niet inkomen word je naar een webformulier verwezen en dan neme zij contact met je op.... Best handig als je bij de klant staat met een storing
Duidelijke, nette verkoop site. Alleen het verzenden van de laadpaal kan wel iets beter. De laadpaal heeft volgens mij op de grond gelegen in de bus van postnl wat niet bevorderlijk is voor de printplaat.
Activering is een groot probleem !!!
Snel geleverd prima
Een uitstekende website met duidelijke zoek functie
De volgende dag geleverd was niet echt aan de orde. Donderdag besteld, dinsdag in huis…
Snelle levering jammer dat het niet werkt. En dat ik dan een storings formulier moet invullen om vervolgens weer een week te wachten tot dat ik het ka gebruiken
Laadpaal24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laadpaal24 heeft de volgende resultaten bereikt:
goede ervaring
Snelle levering!
Activering is een groot probleem !!!
Snel geleverd prima
Een uitstekende website met duidelijke zoek functie