Jan
- Snelle levring
deze firma is zeker aan te bevelen,ik heb zeker positieve ervaringen
Positief
Makkelijke site
Nadat mijn laadpaal stuk is gegaan heb ik geduld moeten tonen voordat er een oplossing kwam. Uiteindelijk is dit gebeurt en dat is top en naar tevredenheid. Vergeet a.u.b. niet dat ik als klant graag gezien wil worden en duidelijkheid wil.
Snelle service
al lange tijd problemen met de laadpaal, laadpaal is nog geen half jaar oud, hij werk niet meer, is defect, installateur erbij gehad, deze geeft aan dat laadpaal defect is . Ik heb diverse keren gemaild, gebeld en ben nu 2 maand verder maar geen nieuwe laadpaal ontvangen
Zeer slecht nieuw apperaat gekocht maar binnen een half jaar al stuk duurt zeer lang voordat ze wat gaan oplossen dus laat paal 24 je krijgt van mij een dikke onvoldoende
Het is aan te raden je wordt goed geholpen
Prima service
Goed,
Super goed
Ze leveren zoals beloofd.
Goede levering
Snel en concurrerende prijzen
Laadpaal24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laadpaal24 heeft de volgende resultaten bereikt:
Het is aan te raden je wordt goed geholpen
Prima service
Goed,
Super goed
Ze leveren zoals beloofd.
Goede levering
Snel en concurrerende prijzen