anonymous
Super snelle en nette afhandeling
Zoals verwacht
goed contact gehad over welke kabel ik zou moeten hebben
Positief
Snelle correcte levering en hoewel het onze eerste zakelijke bestelling was werd er ook meteen op factuur geleverd.
Snelle levering goede prijs
Uitstekend! Factuur direct in de mail.
Goed assortiment, heldere omschrijvingen
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Goed en betrouwbaar bedrijf
Snelle actie en goede service
Kwaliteit
Ok
Laadkabelwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laadkabelwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zoals verwacht
goed contact gehad over welke kabel ik zou moeten hebben
Positief
Snelle levering goede prijs
Uitstekend! Factuur direct in de mail.
Goed assortiment, heldere omschrijvingen
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Goed en betrouwbaar bedrijf
Snelle actie en goede service