Cor Groos
- Goede kwaliteit boompjes geleverd
- Product of service:
- Beukjes
Positive professional good quality
Vorige jaar boompjes besteld, waarvan 5 dood zijn. Ze hebben niet geworteld. De bomen hadden weinig wortels en het was best droog weer. Ondanks water geven zijn ze toch dood gegaan. Dit jaar weer 16 stuks besteld. Groot aantal had alleen een kruintje aan wortels. Ben benieuwd of ze doorwortelen.
Excellent!
Top advies en Top geregeld
Helemaal top
Snelle levering, goede kwaliteit
zeer goed
Dit bedrijf denkt met u mee, goede communicatie en correcte levering.
bestelling is altijd correct
correcte levering
Kwekerij Top & Top verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kwekerij Top & Top heeft de volgende resultaten bereikt:
Top advies en Top geregeld
Helemaal top
Snelle levering, goede kwaliteit
zeer goed
Dit bedrijf denkt met u mee, goede communicatie en correcte levering.
bestelling is altijd correct
correcte levering