Pieter Versteijnen
- Sterke punten
- Nakomen afspraken
97% beveelt Kunstgrasconcurrent aan!
Kwaliteit niet van echt te onderscheiden
Uitstekend
goed
Snelle levering! De UPS chauffeur was blij met de bezorging van de rol in mijn appartement op de tweede verdieping…. Ik heb van te voren geen staal aangevraagd. Dat had ik wel moeten doen!
Prima ervaring. Makkelijk te leggen
Heel tevreden over Kunstgrasconcurrent. Vanaf het eerste contact super snel geholpen en alles netjes volgens afspraak geregeld. Levering was al de volgende dag en de kwaliteit van het kunstgras is top voor een hele scherpe prijs. Echt een aanrader!
I've ordered samples and it came in a perfect package with all available options in big enough sizes to make a good decision.
prima bedrijf om zaken mee te doen.
Netjes
Snelle service en duidelijke uitleg over de producten.
Positief. Zeer klachtgericht
twee keer besteld en keurig geleverd
Uitstekende service
We hebben samples besteld
Kunstgrasconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kunstgrasconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Kunstgrasconcurrent
Vijzelweg 16
8243 PM Lelystad
Kwaliteit niet van echt te onderscheiden
Uitstekend
goed
Prima ervaring. Makkelijk te leggen
prima bedrijf om zaken mee te doen.
Netjes
Snelle service en duidelijke uitleg over de producten.
Positief. Zeer klachtgericht
twee keer besteld en keurig geleverd