R. Vermeij
Alles volgens afspraak, netjes en vriendelijk
Raymond heeft afgelopen weken voor- en achtergevel van ons huis (Rijksmonument) prachtig geschilderd. Deuren waarin je jezelf kunt spiegelen en vooral een geweldige organisatie waardoor de klus onverwacht snel geklaard was.
Raymond en Kees hebben in korte tijd een mooi stuk werk geleverd. Ziet er super uit! Aardige mannen en werken netjes!
Snelle werkers en netjes, hoewel wel een sensor overgeverfd, terwijl was aangegeven dit niet te doen.
Goede vakmensen, die kwaliteit leveren en doen wat ze zeggen. Daarnaast zijn Raymond en Kees flexibel en prettig in de omgang.
Afgelopen maandag t / m woensdag heeft de firma Kras ons huis zeer vakkundig buiten geschilderd. Ook de rotte kozijnen zijn perfect gerestaureerd. Ons huis staat weer vol trots te glimmen in de straat. Raymond en Kees zijn gezellige en harde werkers die hun afspraken stipt nakomen. Kortom grote klasse!
Begin 2025 een afspraak gemaakt voor het schilderen van het buitenwerks van ons huis. Het zou waarschijnlijk juli worden dat er nog een plekje vrij was in de planning. Vorige week kreeg ik een appje. Door het mooie weer konden ze deze week al bij ons starten! Super natuurlijk! Raymond en Kees, super bedankt voor het prachtige werk dat jullie hebben afgeleverd. Onze deuren en kozijnen kunnen er voorlopig weer even tegen!
Vakkundig en servicegericht bedrijf. Raymond en Kees zijn fijne mensen en zij leveren kwalitatief werk af. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Tot de volgende keer!
KRAS heeft secuur en perfect schilderwerk geleverd. De professionelehouding van Ron en Kees wordt gecombineerd met de juiste keuzes in kleur en materiaal te willen maken en zijn zeer betrouwbaar in hun afspraken. Kortom prettig om met deze vaklui in zee te gaan. HANNEKE
Hout reparatie niet erg netjes, kitwerk komt los en brokkelt af, meneer Kras komt niet langs om te repareren
R.KRAS, schilderwerken
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Raymond en zijn collega's, Muren en plafonds, en al het houtwerk van ons prachtige jaren-30 huis, zijn weer als nieuw voor een betaalbare prijs. Niets was teveel, er werd goed meegedacht en alle beloftes zijn nagekomen. Veel dank! Johan en Ine, Rooseveltlaan Amsterdam
Top werk geleverd.Vriendelijke en ervaren schilders. Werken heel netjes en snel.Zeker aan te bevelen.
Nadat wij zijn opgelicht door een ander schildersbedrijf heeft Kras Schilderwerken ons uit de brand geholpen. Na contact en bezoek kregen wij al snel een eerlijke offerte en kort daarna kwamen zij al langs om de schilderwerken uit te voeren. Contact met het bedrijf is prettig en snel, afspraken worden nagekomen en ze werken netjes en vakkundig. Ons huis is rondom helemaal opgeknapt en ook binnen ziet het schilderwerk er netjes uit. Wij zullen zeker in de toekomst nogmaals gebruik maken van hun diensten.
Goed bedrijf. Werkt netjes, is flexibel en houdt zich aan afspraak. Heel blij met het eindresultaat. Zou het bedrijf zeker aanraden.
Kras Schilderwerken verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kras Schilderwerken heeft de volgende resultaten bereikt:
R.KRAS, schilderwerken