Rob
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- eerste bestelling maar website uitstekend voor elkaar
98% beveelt KranenSpecialist.nl aan!
snel en goed verpakt geleverd
Gisteren 13 maart 2026 besteld om 15:50 uur. Vandaag al in huis om 12:00 uur. Wat een service zo snel. Bovendien is de website erg duidelijk met uitleg etc ivm welk onderdeel je nodig hebt en of welke nieuw onderdeel het oudere vervangt. Klantenservice in optima forma.
Top! Onderdelen waren er snel, goed verpakt en ook nog passend.
Dit bedrijf had nog een onderdeel van een stortbak voor een WC
Goed gesorteerd. Snelle afstemming/communicatie via app over te bestellen onderdeel. Uitstekende service m.b.t. omruilen product.
Zie de sterke punten
zeer correct
Heel goede ervaring. Na uitwisseling van kraangegevens en foto van de kraan wisten ze al snel welk onderdeel we nodig hadden.
Top en snel geleverd
Super snelle verzending en de helft van de prijs van sommige concurenten
Prima geregeld bij de kranenspecialist, het goede artikel en snel geleverd.
Snelle service. Gekregen wat ik nodig had. Tevreden
Goede bedrijf
Uitstekend
Goede service
KranenSpecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
KranenSpecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
KranenSpecialist.nl
Grondzijl 18
9731DG Groningen
snel en goed verpakt geleverd
Top! Onderdelen waren er snel, goed verpakt en ook nog passend.
Dit bedrijf had nog een onderdeel van een stortbak voor een WC
Zie de sterke punten
zeer correct
Top en snel geleverd
Super snelle verzending en de helft van de prijs van sommige concurenten
Prima geregeld bij de kranenspecialist, het goede artikel en snel geleverd.
Snelle service. Gekregen wat ik nodig had. Tevreden
Goede bedrijf