g.a.m Boemaars
- Verbeterpunten of tips
- voor mij niets
- Sterke punten
- snelle levering
98% beveelt KranenSpecialist.nl aan!
Makkelijk onderdelen te vinden en snelle levering
Er goede service, snel reactie via de mail om mijn probleem de lekkende kraan op te lossen
Geweldig en snel geregeld
Snel
Uitstekend. Website bezoeken, zoeken naar artikel, bestellen en snelle levering!
Snelle levering de juiste benodigde
Snel geholpen
bestelling goed afgehandeld
zakelijk en correct, ook tegenover particulier
Zeer goede ervsring
Na een duidelijke informatie van Merk kraan en onderdelen op internet heb ik het juiste onderdeel besteld.
KranenSpecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
KranenSpecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
KranenSpecialist.nl