Karin Veltman
Super
Heel fijne en positieve ervaring. Denken goed mee met wat je zoekt.
Mooie winkel, we werden goed geholpen met het uitzoeken en samenstellen van onze meubels. Eenmaal besteld was de communicatie daarna op z'n zachtst gezegd waardeloos. Na 1 mail met een indicatie van bezorging niets meer gehoord. Afspraken werden niet nagekomen en in de week van levering nog steeds niets gehoord. Na een belletje bleek dat sommige meubels nog helemaal niet klaar waren. Een aantal keer moesten we bellen wanneer het geleverd werd maar steeds werd het opgeschoven doordat niet alles compleet was. Al met al werd alles in 3 keer geleverd. Waardeloos.
Prachtige meubels aangeschaft, fijne begeleiding bij aankoop en duidelijke communicatie over levering. Keurig een leentafel ontvangen voor de tafel welke nog niet af is.
Heel tevreden! Prachtige bank gekocht bij Kötter Living. Netjes geleverd en heel blij mee.
Sehr Empfehlenswert 👍
Zeer prettig en goede sfeer, veel deskundigheid in huis
Zeer goed. Snelle reactie. Nette levering. En zeer mooie spullen.
Zeer tevreden.
Super winkel,mooie producten,deskundig personeel
Wij hebben een erg prettige ervaring gehad en zijn erg blij met onze nieuwe meubels!
Prachtige stijlvolle meubelen!
Wij zijn leuk geholpen in de winkel en zijn erg blij met onze nieuwe bank. Deze is netjes en al snel afgeleverd.
Alles is perfect geregeld en keurig bezorgd. De bezorgers waren eerst op ons oude adres en brachten zelfs post voor ons mee. En de eethoek en barkrukken staan prachtig! Héél blij mee!!
Kötter Living verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kötter Living heeft de volgende resultaten bereikt:
Kötter Living
Ainsworthstraat 31
7575 BS Oldenzaal
Super
Heel fijne en positieve ervaring. Denken goed mee met wat je zoekt.
Sehr Empfehlenswert 👍
Zeer prettig en goede sfeer, veel deskundigheid in huis
Zeer goed. Snelle reactie. Nette levering. En zeer mooie spullen.
Zeer tevreden.
Super winkel,mooie producten,deskundig personeel