9.5 /10

checkbox99% beveelt Kötter Living aan!

Lohuis

Een fantastische winkel die zijn woord na komt,!

Antwoord Kötter Living

Goed om te horen! Dankjewel voor jullie review. Groet, Elles van team Kotter Living

Chantal klein

Mooie zaak,fijne mensen met fijn,eerlijk en goed advies,wij hadden alleen de pech dat we vierenhalve maand moesten wachten op inze bank en stoel,maar nu ze er zijn ziet het er prachtig uit. Nu alleen nog even bericht over een beschadigde poot van de bank.

Antwoord Kötter Living

Dankjewel voor je mooie review ondanks dat de levertijd helaas langer heeft geduurd en er een poot van de bank is beschadigd maar ons kennende wordt dat prima opgelost. Heel veel plezier met jullie meubels! Groet, Elles van Team Kotter Living

Ties van de Graaf

De ervaringen die wij bij Kötter hebben zijn kort te beschrijven : Top! Van het helpen in de winkel, tips geven tot aan de aflevering en de nazorg. Kan niks anders zeggen dan dat wij super tevreden zijn over het hele team😁

Antwoord Kötter Living

Wat ontzettend leuk om dit te lezen Ties, dankjewel!! Daar zijn wij als team heel trots op. Fraai tot ziens! Groet, Elles van Team Kötter Living

Saskia Stokkentre

Klant vriendelijk, mee denken in oplossing en mogelijkheden. Fijne sfeer.

Leuk om te horen Saskia, graag tot ziens! Groet, Elles van Team Kötter Living

Paula Harmeling-Hassink

Goed geholpen en het juiste advies gekregen.

Goed om te horen Paula! Groet, Elles van Team Kötter Living

Petra Verhoef

SterSterSterSterLege ster

We hebben een prachtige stoel en kleed gekocht bij kotter living. Helaas kregen we te horen dat, ook al was de levertijd al heel erg lang, het kleed nóg langer op zich zou laten wachten. Hier werd goed over gecommuniceerd en we kregen een cadeaubon om te besteden bij kotter living voor het lange wachten. Al met al prima service en communicatie. Ook zijn we heel goed geholpen in de winkel in Oldenzaal

Antwoord Kötter Living

Dat is goed om te horen Petra dat je tevreden bent met onze aanpak. Dankjewel voor je mooie review. Groet, Elles van Team Kötter Living

Monique

Geweldige winkel.. de keuze is reuze. Service helemaal geweldig en personeel die je perfect kunnen adviseren.

Antwoord Kötter Living

Super om te horen Monique, dankjewel voor je mooie review! Groet, Elles van Team Kötter Living

Fam. Komrij

Prima geholpen; fijne mensen. Goede communicatie, levering en gemaakte afspraken worden netjes nagekomen. Wij zijn uitermate tevreden en bevelen deze winkel zonder meer aan.

Antwoord Kötter Living

Dankjewel voor jullie mooie review familie Komrij. Veel plezier met jullie meubels! Groet, Elles van Team Kötter Living

Fam. Brouwer

Mooie winkel, vriendelijk personeel en goede service. Wij hebben een eetbank en luxe stoelen uitgezocht. Een probleem met de uitgezochte stof werd door eigenaar Joost heel professioneel opgepakt en we zijn meer dan tevreden met de geboden oplossing. Er wordt klantgericht meegedacht. Kötter Living staat voor goede kwaliteit (op de lange termijn) en tevreden klanten. Wij raden deze winkel zeker aan!

Antwoord Kötter Living

Dankjewel voor jullie mooie review familie Brouwer, dat is goed om te horen :-) Heel veel plezier met jullie meubels en graag tot ziens! Groet, Elles van Team Kötter Living

S. Brachten

Je voelt je in de showroom welkom! Hilda neemt alle tijd om je woonwensen te verwezenlijken. Ook de service en levering waren zeer goed geregeld. De artikelen zijn van mooie kwaliteit. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug.

Antwoord Kötter Living

Dankjewel voor je mooie review Sandra, leuk om te horen. Heel veel plezier met jullie nieuwe meubels en graag tot ziens! Groet, Elles van Team Kötter Living

Hans Derksen

Super om te horen Niels! Groet, Elles van Team Kötter Living

Henk & Bianca

Goede verkoop begeleiding en opvolging

Antwoord Kötter Living

Dankjewel voor je mooie review Henk en Bianca, veel plezier met de meubels! Groet, Elles van Team Kötter Living

Lian

Prima service

Dankjewel voor je mooie review Lian! Groet, Elles van Team Kötter Living

Brian engelbertink

Goed advies en service en klant vriendelijk

Dankjewel voor je mooie review Brian! Groet, Elles van Team Kötter Living

Geantwoord op

Kötter Living verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kötter Living heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2014

Kötter Living

Kötter Living bestaat al ruim 40 jaar. Wij hebben twee mooie inspirerende woonwinkels in Oldenzaal en Nijverdal met unieke meubels en accessoires van over de hele wereld!

Ainsworthstraat 31

7575 BS Oldenzaal

Lohuis

Een fantastische winkel die zijn woord na komt,!

Chantal klein

Ties van de Graaf

Saskia Stokkentre

Klant vriendelijk, mee denken in oplossing en mogelijkheden. Fijne sfeer.

Leuk om te horen Saskia, graag tot ziens! Groet, Elles van Team Kötter Living

Paula Harmeling-Hassink

Goed geholpen en het juiste advies gekregen.

Goed om te horen Paula! Groet, Elles van Team Kötter Living

Petra Verhoef