Uitstekend! Absoluut een aanrader.
Beschrijf hier uw ervaring
Uitstekende service en het heeft ook tot een goed resultaat geleid: een verlaging van de WOZ-waarde. Blij dat we Kostenloosbezwaar hebben ingeschakeld.
Professioneel geholpen en beleefd team. Fijne support. De benodigde gegevens verzamelen en aanleveren is wel wat werk.
Duidelijke uitleg via telefoon en mail, hierdoor WOZ waarde verlaagd naar gewenste waarde.
Ze zijn duidelijk , vriendelijk en geduldig
Met eindeloos geduld heeft Kosteloos Bezwaar onze bezwaren voorgelegd aan de gemeente. En met succes. De WOZ-waarde is naar normale proporties teruggebracht!
De mails zijn duidelijk je weet wat je moet doen en wat ze voor jou gaan doen om te kijken of de woz waarde wel klopt.
Door enkel informatie en foto's aan te leveren heeft Kosteloos Bezwaar een voor mij positief resultaat geleverd.
mijn bezwaar is zorgvuldig en adequaat behandeld door Kosteloos Bezwaar
Erg prettig, fijn om op hun regie te kunnen vertrouwen.
kosteloos bezwaar heeft mij uitstekend geholpen bij het bezwaar maken tegen de woz-WAARDE VAN MIJN WONING