H.Feenstra
- Sterke punten
- Korfplug voor een franke spoelbak besteld voor een al bestaande keuken vlot geleverd en ook nog eens gratis top
- Verbeterpunten of tips
- N.V.T
Zeer goed
Deskundig advies, denkt mee met de klant. Zeer klantvriendelijk personeel.
Toen wij bij Kooistra keukens kwamen voelden wij ons meteen begrepen. We hadden de keuken al in ons hoofd en Kooistra heeft ons alles geboden om onze keuken tot leven te brengen. Van ontwerp tot design, van goede kwaliteit materiaal en apparatuur tot op tijd leveren en professioneel plaatsen met zorg. Wij leven nu alle dagen met heel veel plezier in onze prachtige maar ook praktische keuken. Het is de derde keer dat wij een keuken bij Kooistra hebben gekocht, dat zegt natuurlijk ook iets!
Goede ervaringen, nu 3x een keuken bij kooistra gekocht en nooit gedoe of problemen gehad.
Vriendelijk personeel, fantasticie ervaring!
Goede service, vriendelijk personeel, prima monteur! Goed advies voor een fantastische keuken.
Na een prima adviesgesprek met gelijke offerte hebben wij nu een jaar geleden een keuken gekocht bij Kooistra. Inmeten en precieze montage keurig conform afspraak, en er wordt helder gecommuniceerd. Na een jaar nog altijd dik tevreden met onze keuken! Keurig
Vriendelijk en deskundig geholpen. Zeer zorgvuldige plaatsing. Wij zijn meer dan te tevreden, helemaal top!
Uitstekend geholpen in de ontwerp fase. Deskundig nuchter en praktisch. Keuken besteld en geleverd en geplaatst op afgesproken datum. Heel mooi werk geleverd. Alles strak en netjes. Ging alles in 1 keer goed? Nee natuurlijk niet maar foutjes werden gelijk hersteld. Ook na plaatsen van keuken levert Kooistra een hele goede service. Like Delen
Leuk kleinschalig bedrijf waar de klant koning is.
Deskundig advies en goede service bij plaatsing. 2003 nieuwe keuken geleverd van top kwaliteit, in 2023 nieuw keukenblad update + over na inductie
Deskundige begeleiding, vriendelijk en niet opdringerig
Onze ervaring met Kooistra keukens is erg positief. Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd, goede adviezen gegeven en ze zijn absoluut niet opdringerig. De kwaliteit van de keuken is geweldig.
Wij zijn zeer tevreden over het hele traject, van advies tot en met plaatsing. Een aanrader voor iedereen.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Kooistra Keukens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kooistra Keukens heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed
Deskundig advies, denkt mee met de klant. Zeer klantvriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel, fantasticie ervaring!
Leuk kleinschalig bedrijf waar de klant koning is.
Deskundige begeleiding, vriendelijk en niet opdringerig
Vriendelijk en deskundig geholpen