9.5 /10

checkbox100% beveelt Kooistra Keukens aan!

Advies
Communicatie

H.Feenstra

Zeer goed

Korfplug voor een franke spoelbak besteld voor een al bestaande keuken vlot geleverd en ook nog eens gratis top
N.V.T

Antwoord Kooistra Keukens

Beste H. Feenstra, Bedankt voor uw positieve feedback. Dit wordt enorm gewaardeerd. Vriendelijke groeten Kooistra Keukens

Geantwoord op

S Wiersma

Deskundig advies, denkt mee met de klant. Zeer klantvriendelijk personeel.

Betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig.

Gerda Visscher

Toen wij bij Kooistra keukens kwamen voelden wij ons meteen begrepen. We hadden de keuken al in ons hoofd en Kooistra heeft ons alles geboden om onze keuken tot leven te brengen. Van ontwerp tot design, van goede kwaliteit materiaal en apparatuur tot op tijd leveren en professioneel plaatsen met zorg. Wij leven nu alle dagen met heel veel plezier in onze prachtige maar ook praktische keuken. Het is de derde keer dat wij een keuken bij Kooistra hebben gekocht, dat zegt natuurlijk ook iets!

Ga fijn zo door!
Klantvriendelijk, Gedegen, Alle tijd, Kwaliteit, Design, Op tijd leveren, Professionele plaatsing. En het allerbelangrijkst we voelden ons begrepen!

Rina

Goede ervaringen, nu 3x een keuken bij kooistra gekocht en nooit gedoe of problemen gehad.

Betrouwbaar, komen afspraken na, goede adviezen, denken met je mee.

Halit Gonenc

Vriendelijk personeel, fantasticie ervaring!

monteur kan beter.
Goede service, goed advies voor alles.

Plieger

Goede service, vriendelijk personeel, prima monteur! Goed advies voor een fantastische keuken.

Klantvriendelijk. Als er foutjes worden gemaakt, wordt het direct verholpen. Prima!

Manon

Na een prima adviesgesprek met gelijke offerte hebben wij nu een jaar geleden een keuken gekocht bij Kooistra. Inmeten en precieze montage keurig conform afspraak, en er wordt helder gecommuniceerd. Na een jaar nog altijd dik tevreden met onze keuken! Keurig

Kundig advies, duidelijke offerte en kritische montage.
Geen.

Fam. Rozema

Vriendelijk en deskundig geholpen. Zeer zorgvuldige plaatsing. Wij zijn meer dan te tevreden, helemaal top!

Niet

Jan Snijder

Uitstekend geholpen in de ontwerp fase. Deskundig nuchter en praktisch. Keuken besteld en geleverd en geplaatst op afgesproken datum. Heel mooi werk geleverd. Alles strak en netjes. Ging alles in 1 keer goed? Nee natuurlijk niet maar foutjes werden gelijk hersteld. Ook na plaatsen van keuken levert Kooistra een hele goede service. Like Delen

zie boven

Jaap Dijkstra

Leuk kleinschalig bedrijf waar de klant koning is.

Er wordt goed naar de klant geluisterd. Je maakt hier je eigen keuzes, je hoeft geen Quooker nemen als je dat niet wil. Niets wordt opgedrongen.

Marcel de Bruin

Deskundig advies en goede service bij plaatsing. 2003 nieuwe keuken geleverd van top kwaliteit, in 2023 nieuw keukenblad update + over na inductie

Goed in nazorg, wat problemen met inductie kookplaat, maar door Kooistra Keukens communicatie en ondersteuning perfect overgenomen en juist alternatief georganiseerd en geregeld. Zeer tevreden over keuken en service

Jaap

Deskundige begeleiding, vriendelijk en niet opdringerig

Eddie nam alle tijd voor ons.. kwam ook zelf met suggesties maar drong niets op de eind beslissing lag echt bij ons

Nienke Boerma-Wolters

Onze ervaring met Kooistra keukens is erg positief. Er werd erg goed naar onze wensen geluisterd, goede adviezen gegeven en ze zijn absoluut niet opdringerig. De kwaliteit van de keuken is geweldig.

De tekeningen waren al klaar. Degene die het kwam inmeten, zag de ruimte en kwam met een heel nieuw, beter idee. De volgende dag lag er een nieuwe tekening. Zo is het geworden. We zijn er superblij mee.
Niks.

Bert Helder

SterSterSterSterLege ster

Wij zijn zeer tevreden over het hele traject, van advies tot en met plaatsing. Een aanrader voor iedereen.

Dijkstra

Vriendelijk en deskundig geholpen

Goed bereikbaar Snelle reactie op vragen Nazorg ook dikke prima

Kooistra Keukens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kooistra Keukens heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 18 november 2016

Kooistra Keukens

Wij snappen dat een nieuwe keuken een belangrijke investering is waarvan u lang plezier moet hebben. Onze dienstverlening is daarop ingesteld. Wij nemen rustig de tijd om uw wensen door te nemen en alle mogelijkheden met u te bekijken. Kooistra Keukens staat u bij met praktische tips, slimme oplossingen en deskundig advies. Om uiteindelijk sámen met u te komen tot een keuken die van A tot Z beantwoordt aan uw persoonlijke wensen.

Kanaalstraat 37

N.V.T

Antwoord Kooistra Keukens

Geantwoord op

S Wiersma

Deskundig advies, denkt mee met de klant. Zeer klantvriendelijk personeel.

Betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig.

Gerda Visscher

Ga fijn zo door!

Rina

Betrouwbaar, komen afspraken na, goede adviezen, denken met je mee.

Halit Gonenc

Vriendelijk personeel, fantasticie ervaring!

monteur kan beter.
Goede service, goed advies voor alles.

Plieger

Manon

Kundig advies, duidelijke offerte en kritische montage.
Geen.

Fam. Rozema

Niet

Jan Snijder

zie boven

Jaap Dijkstra

Leuk kleinschalig bedrijf waar de klant koning is.

Marcel de Bruin

Jaap