BT
Periodiek bestel ik hier de koffie voor thuis en op kantoor. Eenvoudig bestelsysteem en snelle levering.
- Verbeterpunten of tips
- Kan ze niet bedenken.
- Assortiment
- Ruim voldoende
- Product of service:
- Esperienza koffie bonen
Uitstekend, kan altijd terecht ook met vragen
Snel en netjes thuisbezorgd. Ook leuk om fysiek te winkelen.
Super leuk personeel goed geholpen
Heel positief, ik werd ook gebeld om te checken wanneer het cadeau uiterlijk binnen moest zijn ivm sneeuwstorm. Het heeft door de weersomstandigheden iets langer geduurt dan normaal, maar het pakketje was wel op tijd voor mij (met levering op zondag).
Onzettend lekkere theesoorten en dat is echt niet zo bij ieder theebedrijf is mijn ervaring. Overzichtelijke website en snelle bezorging , ook nog eens met kortingscode elke keer weer. Blijf hier zeker de theetjes bestellen.
Duidelijke communicatie over bestellingsstatus en datum van leveren, ondanks sneeuw optijd geleverd
Fijne gezellige winkel
Snel!
Heel goede koffie en snelle levering! Top!
Snel bestellen en snel ophalen bestelling
Gewoon altijd goed
Prima ,snelle service.
De dames weten wat lekkere thee is van goede kwaliteit, heerlijk en fijn dat je ook online kan bestellen
Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering
Konkeltje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Konkeltje heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend, kan altijd terecht ook met vragen
Snel en netjes thuisbezorgd. Ook leuk om fysiek te winkelen.
Super leuk personeel goed geholpen
Fijne gezellige winkel
Snel!
Heel goede koffie en snelle levering! Top!
Snel bestellen en snel ophalen bestelling
Gewoon altijd goed