9.2 /10

checkbox97% beveelt Koningkaart aan!

Assortiment / collectie

Stephanie

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb 4x een proefdruk besteld, waar ik meer dan € 1 voor heb betaald. Het zou leuk zijn als je dan een kortingscode ontvangt voor je uiteindelijke bestelling. Nee, je moet €7,95 extra betalen voor een extra controle door jullie. Dat zou bij de standaard dienstverlening/service moeten horen. Je betaalt al genoeg. Dat voelt niet goed en zeker niet klantvriendelijk.
Makkelijke website/tool voor zelf maken kaarten, veel keuze, snelle levering
4 proefdrukken en 100 zelfgemaakte kaartjes + enveloppen

Antwoord Koningkaart

Bedankt voor je review. Fijn dat je gebruik hebt gemaakt van onze proefdrukservice. We bieden een gratis controle aan vóórdat je je bestelling plaatst — dat staat ook in de e-mail bij je proefdruk. De extra controle van €7,95 is optioneel en bedoeld voor wie nog een extra check wil laten doen na de proefdruk. Hopelijk maakt dat het wat duidelijker.

Geantwoord op

Sita

Erg klantvriendelijk

Mogelijkheden binnen assortiment om te personaliseren. Eenvoudig te bestellen, goede communicatie en snelle levering
Kerstkaarten

Eva

Makkelijk

Meer iconen om in te voegen?
Mooie kleuren op de kaart
Babykaart

Elena

Snelle levering goede kwaliteit
Stickers

Lydia

Mooie kaartjes die je zelf nog kan aanpassen!

Niks
Aanpasbaar Mooi Snelle levering

Kevin

Super ervaring gehad met dit bedrijf. We hadden onze geboortekaartjes voor onze dochter besteld. In eerste instantie was er iets misgegaan met de levering, maar toen ik dit had gemeld had ik nog de volgende dag een nieuwe bestelling binnen - super service en hele leuke kaartjes!

Service en makkelijk om de kaart zelf samen te stellen
Geboortekaarten

M.

Heel blij met eind resultaat!

Voor 8 euro kan je check laten doen en waren we dus heel blij mee! Ging om iets kleins maar werd wel gezien.
C
Geboortekaart

Roy

Geweldig

Snel en behulpzaam
Trouwkaart

Ingrid

Ik heb hier vorig jaar ook kerstkaarten besteld, en dat was een goede ervaring. Dus voor dit jaar weer naar Koningkaart. Er was wel wat vertraging in het reageren op mijn mail, maar uiteindelijk is dat meer dan prima opgepakt! En het 'probleem' met het eerst niet op rekening kunnen bestellen is snel opgelost.

Het is heel makkelijk om een gekozen kaart naar eigen wens aan te passen. Klantvriendelijkheid is zeer goed!
Iets beter bereikbaar (ik kreeg in eerste instantie helemaal geen reactie op mijn mail en telefonisch waren ze niet bereikbaar). Maar dat is later wel heel goed opgepakt.
Zakelijke kerstkaarten

Nette levering en mooie kwaliteit kaartjes

Geboortekaartjes

Jessie

Top en snelle service

Het was voorbij niet duidelijk dat jullie ook op de socials zaten. Wellicht een idee om daar ietsjes meer tijd in te investeren.
Kwaliteit en print van de kaart
Geboorte kaart

Jan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring. De foliedruk op de geboortekaart was compleet vergeten, waardoor er geen naam op de voorkant en binnenkant van de geboortekaart stond. Waardoor wij langer op de kaarten moesten wachten. Ik noem dat geen klein foutje. Lijkt mij dat degene die dit gedrukt heeft of ingepakt heeft toch moet opvallen. Geen reactie op de mail die ik gestuurd heb, geen aanbieding van een compensatie. Ik zal hier niet weer bestellen.

misschien na zo'n fout even reageren op de gestuurde mail hierover. En een eventueele compensatie geven.
niks

Snelle verzending
Nog erbij vermelden dat Tintoretto snel kreukt/vouwt
Kaartjes

Elisa

Ik bestelde mijn geboortekaartjes bij Koningkaart en ben hierover zeer tevreden!

Zeer behulpzame customer service!
Geboortekaartjes en stickers

Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2014

Koningkaart

Op Koningkaart maak je in een handomdraai de mooiste kaartjes voor je trouwdag, de geboorte van je kindje of voor een leuk feestje. Kies een mooi ontwerp uit en met onze supersnelle designtool kun je de kaart helemaal naar wens bewerken. Heb je vragen? Het team van Koningkaart staat voor je klaar om je te helpen.

Houtlaan 315

Erg klantvriendelijk

Kerstkaarten

Eva

Makkelijk

Meer iconen om in te voegen?
Mooie kleuren op de kaart
Babykaart

Elena

Snelle levering goede kwaliteit
Stickers

Lydia

Mooie kaartjes die je zelf nog kan aanpassen!

Niks
Aanpasbaar Mooi Snelle levering

Kevin

Service en makkelijk om de kaart zelf samen te stellen
Geboortekaarten

M.

Heel blij met eind resultaat!

C

Snelle verzending
Nog erbij vermelden dat Tintoretto snel kreukt/vouwt
Kaartjes

Elisa

Zeer behulpzame customer service!
Geboortekaartjes en stickers

Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt: