9.2 /10

checkbox97% beveelt Koningkaart aan!

Assortiment / collectie

Amber

Erg tevreden over de trouwkaarten die we via Koningkaart ontworpen hebben. Daarbij goed geholpen door de klantenservice bij een fout in de bestelling!

Bij het bewerken van de kaarten kan je niet goed zien of de tekst en elementen goed uitgelijnd zijn. Daarnaast zou het handig zijn als je automatisch Pocket fold kaarten besteld als je een Pocket fold kaart ontwerpt. Die moest je nu los aanvinken, wat ik niet had gezien ;)
Mooi ontwerpen, goede klantenservice, snelle levering.
Trouwkaarten

Elke

Super

Snel reactie gebruiksvriendelijk
Proefdruk

Sjaak

Fijne website om zelf een kaart te maken met veel mogelijkheden.

Goede service d.m v. controle op de zelf gemaakte kaart
Kaarten voor jubileum

Floor

Wij hebben nu 2 keer geboortekaartjes besteld. Mooie kwaliteit en fijne service.

Fijne en snelle klantenservice! We werden goed en snel geholpen met onze vragen.

Yvonne

Save the dates kon ik niet vinden in de vorm waarin ik trouwkaarten had gevonden. Even een bericht gestuurd en dezelfde dag waren de kaarten aangemaakt incl de tekst die ik er op wilde hebben en stonden ze klaar in mijn account. Super service. Inmiddels zijn de save the date kaarten besteld en verstuurd en ik heb leuke reacties terug gekregen.

Nvt
Na bericht op dezelfde dag nog kaart geregeld
Save the date kaarten en enveloppen

Laura

Een eerste proefdruk van een geboortekaartje kwam snel aan. Een tweede proefdruk leek verloren te zijn gegaan in transport. Dankzij een snelle en correcte afhandeling kwam dit na contact met de klantenservice helemaal goed en kon onze effectieve bestelling nadien ook probleemloos verlopen.

Correcte hulp gekregen bij problemen, hetgeen dit voor ons goed maakte.
Eventueel een digitale versie van het geboortekaartje beschikbaar maken bij grote bestellingen?

Z

Goed! Mooi kaartje kunnen uitzoeken en kunnen aanpassen.

Snelle verzending
Geboortevlag kwam niet overeen met het kaartje. Wel kunnen aanpassen naar het soort gelijke kaartje
Geboorte kaartje en Geboorte vlag

L. Schoemaker

Heel gemakkelijk te personaliseren en snel geleverd.

De snelle levering en de ruime keuze.

Thirza

SterSterSterSterLege ster

Erg prettig; goed contact te leggen via WhatsApp over dingen zoals ander papier die we online niet zelf konden aanpassen. Dit werd allemaal snel voor ons geregeld. Daarnaast hadden de enveloppen door een fout in een systeem een verkeerd adres gekregen en daar werd zonder dat we ook maar iets gezegd of gevraagd hadden direct 50% van het betaalde bedrag voor teruggestort en er zijn gelijk nieuwe kaartjes verzonden. Meer dan netjes!

Mogelijkheid tot persoonlijke communicatie, goede kwaliteit van het product, toegankelijke site/ontwerptool.
Eigenlijk niet
Geboorte/rouwkaartjes

Judith

Goed, snelle levering hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit, goede prijsverhouding

Veel keuzes in design
Geboortekaartje

Stephanie

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb 4x een proefdruk besteld, waar ik meer dan € 1 voor heb betaald. Het zou leuk zijn als je dan een kortingscode ontvangt voor je uiteindelijke bestelling. Nee, je moet €7,95 extra betalen voor een extra controle door jullie. Dat zou bij de standaard dienstverlening/service moeten horen. Je betaalt al genoeg. Dat voelt niet goed en zeker niet klantvriendelijk.
Makkelijke website/tool voor zelf maken kaarten, veel keuze, snelle levering
4 proefdrukken en 100 zelfgemaakte kaartjes + enveloppen

Antwoord Koningkaart

Bedankt voor je review. Fijn dat je gebruik hebt gemaakt van onze proefdrukservice. We bieden een gratis controle aan vóórdat je je bestelling plaatst — dat staat ook in de e-mail bij je proefdruk. De extra controle van €7,95 is optioneel en bedoeld voor wie nog een extra check wil laten doen na de proefdruk. Hopelijk maakt dat het wat duidelijker.

Geantwoord op

Sita

Erg klantvriendelijk

Mogelijkheden binnen assortiment om te personaliseren. Eenvoudig te bestellen, goede communicatie en snelle levering
Kerstkaarten

Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2014

Koningkaart

Op Koningkaart maak je in een handomdraai de mooiste kaartjes voor je trouwdag, de geboorte van je kindje of voor een leuk feestje. Kies een mooi ontwerp uit en met onze supersnelle designtool kun je de kaart helemaal naar wens bewerken. Heb je vragen? Het team van Koningkaart staat voor je klaar om je te helpen.

Houtlaan 315

3016 DA Rotterdam

Assortiment / collectie

Amber

Mooi ontwerpen, goede klantenservice, snelle levering.
Trouwkaarten

Elke

Super

Snel reactie gebruiksvriendelijk
Proefdruk

Sjaak

Fijne website om zelf een kaart te maken met veel mogelijkheden.

Goede service d.m v. controle op de zelf gemaakte kaart
Kaarten voor jubileum

Floor

Yvonne

Nvt
Na bericht op dezelfde dag nog kaart geregeld
Save the date kaarten en enveloppen

Laura

Correcte hulp gekregen bij problemen, hetgeen dit voor ons goed maakte.

Z

Goed! Mooi kaartje kunnen uitzoeken en kunnen aanpassen.

Snelle verzending
Geboorte kaartje en Geboorte vlag

L. Schoemaker

Heel gemakkelijk te personaliseren en snel geleverd.

De snelle levering en de ruime keuze.

Thirza

Eigenlijk niet
Geboorte/rouwkaartjes

Judith

Goed, snelle levering hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit, goede prijsverhouding

Lynn