9.2 /10

checkbox97% beveelt Koningkaart aan!

Assortiment / collectie

Niet noodzakelijk

Duurde lang

Bezorging direct duurde belachelijk lang
Mooi kaartje

Antwoord Koningkaart

Bedankt voor je feedback. De bestelling is geplaatst op zaterdag 21 februari om 22:39 uur. De kaarten zijn zondag gedrukt en verzonden en je pakket is maandag 23 februari om 17:05 bezorgd. Daarmee zijn de kaarten binnen twee dagen na bestellen geleverd. Sneller dan dit kunnen wij praktisch niet leveren.

Margot

SterSterSterHalve sterLege ster

De proefdruk kwam laat binnen, heeft een aantal dagen geduurd voordat deze na verzending binnen kwam. De tool om de kaart mee te ontwikkelen was makkelijk in gebruik en het kaartje is goed van kwaliteit. We vinden het wel jammer dat op een order van bijna 400 euro verzendkosten betaald moeten worden. Ook is de mail niet duidelijk die je daarna krijgt, want daarin staat dat je geen track en tracé code krijgt, terwijl het pakket deze wel heeft (gelukkig werkte de postnl app goed).

Goede ontwikkeltool
Communicatie over verzending en track/trace. En de verzendkosten bij een grote order. Zie ook eerdere tekst
Geboortekaartjes en enveloppen + proefdruk

Antwoord Koningkaart

Dank voor je bericht en voor je feedback. De proefdruk versturen wij als brievenbuspost. Daar zit geen track & trace op en we zijn daarbij afhankelijk van PostNL. Dat kan enkele dagen duren. De definitieve bestelling wordt als pakket verzonden met track & trace. Jullie bestelling van vrijdagavond is maandag geleverd, dus binnen de gebruikelijke levertijd. Wat betreft de verzendkosten: die rekenen wij altijd apart, ook bij een hoger bestelbedrag. In de praktijk betaal je verzendkosten namelijk altijd, wanneer een webshop ze niet apart vermeldt, zijn ze verwerkt in de productprijs. Wij kiezen er bewust voor dit transparant te houden. Na verzending van het pakket sturen wij automatisch een e-mail met daarin de track & trace-link van PostNL. Als daarin is vermeld dat er géén track & trace zou zijn, dan klopt dat niet en lijkt er iets mis te zijn gegaan. Dat gaan we intern nakijken.

Klaas

Wij hebben de kaarten voor ons 50 jarig huwelijksfeest tot volle tevredenheid laten drukken bij Koningkaart

Het proces van bestelling tot levering is prima verlopen
Uitnodiging feest 50 jarig huwelijk

Antwoord Koningkaart

Wat fijn om te lezen dat jullie de kaarten tot volle tevredenheid bij ons hebben laten drukken. Dank voor het vertrouwen in Koningkaart en alvast een prachtig jubileum gewenst!

Maaike

Heel blij mee
Geboorte kaartje

Kaylee

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb hier op 04-11-2024 onze geboortekaartjes besteld. 70 kaarten, enveloppen en stickers. Een bestelling van ruim €227,- Afgelopen week ben ik naar de negenmaandenbeurs geweest waar ik een prachtige herinneringenkist heb gekocht met opdruk van het geboortekaartje. Voor deze opdruk heb ik een digitaal bestand nodig, dus ik heb koningskaart gemaild met de vraag of ze mij deze kunnen toesturen, dat kan voor €19,95. Wat een geld klopperij en zo geen service. Ik heb dit aangegeven maar er word totaal niet geluisterd. Het advies van de medewerker: "Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de herinneringskist te annuleren en deze rechtstreeks bij ons te bestellen. Dan zetten we de kist op maat voor je op precies zoals je zelf wenst" Buiten het feit dat de kist die ik besteld heb ook totaal niet in de buurt komt bij wat koningskaart aanbied, vind ik dit echt mega onprofessioneel! De save the day kaarten en trouwkaarten hadden we al uitgezocht, inmiddels besloten om een andere leverancier te zoeken, ons geld krijgen ze niet meer! Beste medewerker, je sluit je mails af met "....., customer happiness, maar je hebt nog ontzettend veel te leren over klantenservice.

Ze proberen hun eigen producten te verkopen en respecteren het niet als je liever ergens anders besteld
Een cursus klantenservice zou een idee zijn

Antwoord Koningkaart

Jammer dat je dit zo hebt ervaren. Wij leveren uitsluitend gedrukte kaarten. Het digitale drukbestand is tegen betaling van €19,95 verkrijgbaar bij bestellingen vanaf 50 kaarten. Dit geldt voor alle klanten, hierin maken wij geen uitzonderingen. Ons voorstel om de herinneringskist bij ons te bestellen is logisch, aangezien het ontwerp en het product eigendom zijn van Koningkaart en wij dit volledig op maat kunnen verzorgen. Dat staat los van service en heeft te maken met het beschermen van ons werk en onze bedrijfsvoering.

Antoinette

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooi eindresultaat. Veel complimenten over het geboortekaartje gehad.

Veel keuze en mogelijkheden met ontwerpen.
Het geboortekaartje in linnen kwam binnen en de kleuren van de foto kwamen niet overeen. Daarom de kartonnen variant gekozen. Waren al laat met bestellen, anders had ik zeker contact gehad met de klantenservice. Want de linnen variant vonden wij beiden mooier.

Adri

Snelle levering en prachtige kaart

Niks
Prachtige druk en handig de kaartsoorten erbij en enveloppen kleuren

Tamara

Heel blij mee. Snelle levering en mooie kwaliteit. Programma om je kaart te bewerken is prettig om in te werken.

Leuk assortiment
Geboortekaarten en geboortebord voor in de tuin

Esther

SterSterSterLege sterLege ster

We zijn tevreden met Koningkaart. We hebben een aantal extra kaarten ontvangen. Helaas waren er een aantal kaarten niet goed. 1 was niet goed gesneden en 2 niet goed gedrukt.

Check of iets goed is.
Mooie vormgeving leuke voorbeelden.

Antwoord Koningkaart

Wat jammer om te lezen dat niet alle kaarten helemaal in orde waren. Als dit bij ons gemeld was, hadden we dit direct voor je opgelost met nieuwe kaarten. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent met Koningkaart en bedankt voor het delen van je ervaring.

Heleen

goed

alleen het opmaken, als je een lettertype wil aanpassen op de hele kaart, dat lukt niet in een keer, of ik kon het niet vinden. zou fijn zijn om bij gevouwen kaart ook de voor en achterkant samen te kunnen bekijken, zoals je ook de binnenkant samen ziet, alsof het een echte kaart is.
mooie kleuren, veel mogelijkheden, mooi materiaal, handig te maken.
Aangekocht product
dubbelgevouwen kaart van fluweelzachte coating die niet krast.

Antwoord Koningkaart

Dank je wel voor je positieve woorden. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleuren, het materiaal en de mogelijkheden. Het samen bekijken van de binnenkant én de voor- en achterkant bij gevouwen kaarten kan via een instelling in de editor. Deze kunnen we op verzoek voor je aanzetten.

Jb

Heel toegankelijke klantenservice via de WhatsApp. Bestelling verliep heel vlot.

Blijf zo doorgaan!
Klantenservice snel beschikbaar

Antwoord Koningkaart

Dankjewel! Fijn dat ik je ze snel kon helpen. ;-)

Nada

SterSterSterLege sterLege ster

Proefdruk duurde een week voor het geleverd was. Echt veelste lang. De uiteindelijke druk tussendoor besteld, deze was goed

Proefdruk duurde een week voor het geleverd was. Echt veelste lang.
Mooi eindproduct

Antwoord Koningkaart

Een bestelling op werkdagen vóór 18.00 uur worden dezelfde avond nog gedrukt en verzonden. Bestellingen na 18.00 uur of in het weekend, gaan de eerstvolgende werkdag in productie. Na verzending zijn wij afhankelijk van de bezorging door PostNL. Bij een bestelling op vrijdagavond (zoals die van u) valt het weekend hier dus tussen. Dat is heel spijtig. Fijn dat de daadwerkelijke order er wel snel was.

Anne

super goed! snelle en fine antwoorden op mijn vragen, toen ik om iets vroeg wat eigenlijk al uit de service was werd dit alsnog voor mij gedaan.

-vriendelijkheid -snelle service -mooie kaarten
de site bij het bewerken/bestellen vond ik wat ingewikkeld, steeds als ik dan terug ging moest ik meteen naar bewerken terug.
trouwkaarten en soortgelijke poster

Antwoord Koningkaart

Dankjewel! Natuurlijk kijk ik de kaart graag nog even voor je na zodat deze zonder foutjes gedrukt wordt. ;-)

Carla

Hartstikke goed!

alleen scherpere prijzen!
Allemaal!
kerstkaarten en enveloppen

Antwoord Koningkaart

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over assortiment, kwaliteit en levering.

Geantwoord op

Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2014

Koningkaart

Op Koningkaart maak je in een handomdraai de mooiste kaartjes voor je trouwdag, de geboorte van je kindje of voor een leuk feestje. Kies een mooi ontwerp uit en met onze supersnelle designtool kun je de kaart helemaal naar wens bewerken. Heb je vragen? Het team van Koningkaart staat voor je klaar om je te helpen.

Houtlaan 353

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een cursus klantenservice zou een idee zijn

Antoinette

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooi eindresultaat. Veel complimenten over het geboortekaartje gehad.

Veel keuze en mogelijkheden met ontwerpen.

Adri

Leuk assortiment
Geboortekaarten en geboortebord voor in de tuin

Esther

Check of iets goed is.
Mooie vormgeving leuke voorbeelden.

Heleen

goed

mooie kleuren, veel mogelijkheden, mooi materiaal, handig te maken.
Aangekocht product
dubbelgevouwen kaart van fluweelzachte coating die niet krast.

Jb

Blijf zo doorgaan!
Klantenservice snel beschikbaar

Antwoord Koningkaart

Dankjewel! Fijn dat ik je ze snel kon helpen. ;-)

Nada

SterSterSterLege sterLege ster

Proefdruk duurde een week voor het geleverd was. Echt veelste lang.
Mooi eindproduct

Anne