Niet noodzakelijk
- Verbeterpunten of tips
- Bezorging direct duurde belachelijk lang
- Sterke punten
- Mooi kaartje
- Aangekocht product
- Geboortekaartjes
Duurde lang
De proefdruk kwam laat binnen, heeft een aantal dagen geduurd voordat deze na verzending binnen kwam. De tool om de kaart mee te ontwikkelen was makkelijk in gebruik en het kaartje is goed van kwaliteit. We vinden het wel jammer dat op een order van bijna 400 euro verzendkosten betaald moeten worden. Ook is de mail niet duidelijk die je daarna krijgt, want daarin staat dat je geen track en tracé code krijgt, terwijl het pakket deze wel heeft (gelukkig werkte de postnl app goed).
Wij hebben de kaarten voor ons 50 jarig huwelijksfeest tot volle tevredenheid laten drukken bij Koningkaart
Top
Ik heb hier op 04-11-2024 onze geboortekaartjes besteld. 70 kaarten, enveloppen en stickers. Een bestelling van ruim €227,- Afgelopen week ben ik naar de negenmaandenbeurs geweest waar ik een prachtige herinneringenkist heb gekocht met opdruk van het geboortekaartje. Voor deze opdruk heb ik een digitaal bestand nodig, dus ik heb koningskaart gemaild met de vraag of ze mij deze kunnen toesturen, dat kan voor €19,95. Wat een geld klopperij en zo geen service. Ik heb dit aangegeven maar er word totaal niet geluisterd. Het advies van de medewerker: "Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de herinneringskist te annuleren en deze rechtstreeks bij ons te bestellen. Dan zetten we de kist op maat voor je op precies zoals je zelf wenst" Buiten het feit dat de kist die ik besteld heb ook totaal niet in de buurt komt bij wat koningskaart aanbied, vind ik dit echt mega onprofessioneel! De save the day kaarten en trouwkaarten hadden we al uitgezocht, inmiddels besloten om een andere leverancier te zoeken, ons geld krijgen ze niet meer! Beste medewerker, je sluit je mails af met "....., customer happiness, maar je hebt nog ontzettend veel te leren over klantenservice.
Mooi eindresultaat. Veel complimenten over het geboortekaartje gehad.
uitstekend verzorgd
Snelle levering en prachtige kaart
Heel blij mee. Snelle levering en mooie kwaliteit. Programma om je kaart te bewerken is prettig om in te werken.
We zijn tevreden met Koningkaart. We hebben een aantal extra kaarten ontvangen. Helaas waren er een aantal kaarten niet goed. 1 was niet goed gesneden en 2 niet goed gedrukt.
goed
Heel toegankelijke klantenservice via de WhatsApp. Bestelling verliep heel vlot.
Proefdruk duurde een week voor het geleverd was. Echt veelste lang. De uiteindelijke druk tussendoor besteld, deze was goed
super goed! snelle en fine antwoorden op mijn vragen, toen ik om iets vroeg wat eigenlijk al uit de service was werd dit alsnog voor mij gedaan.
Hartstikke goed!
Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:
Koningkaart
Houtlaan 353
3016 DA Rotterdam
Top
Mooi eindresultaat. Veel complimenten over het geboortekaartje gehad.
uitstekend verzorgd
Snelle levering en prachtige kaart