John
- Snelle levering
- Aangekocht product
- Kerstkaarten
Snelle goede levering.
Fijne ervaring, heb hier vaker besteld en wordt altijd goed na gecontroleerd. Bestelling is snel klaar!
Mooie kwaliteit, veel keuze en snelle levering :)
Super hulp bij ontwerp! We hadden een kaart gezien die we van enkel naar dubbel wilde omzetten. Dit was zo geregeld. Daarnaast hadden we een aantal ontwerp aanpassingen en extra opties en dit was steeds de dag na onze mail geregeld. Dank aan Renate die ons goed geholpen heeft. We gaan snel een proefdruk bestellen en binnenkort de geboortekaartjes.
Goede kwaliteit en snelle levering!
Prettig contact
Goed!
Nette en snelle levering
Erg tevreden over de trouwkaarten die we via Koningkaart ontworpen hebben. Daarbij goed geholpen door de klantenservice bij een fout in de bestelling!
Super
Fijne website om zelf een kaart te maken met veel mogelijkheden.
Wij hebben nu 2 keer geboortekaartjes besteld. Mooie kwaliteit en fijne service.
Save the dates kon ik niet vinden in de vorm waarin ik trouwkaarten had gevonden. Even een bericht gestuurd en dezelfde dag waren de kaarten aangemaakt incl de tekst die ik er op wilde hebben en stonden ze klaar in mijn account. Super service. Inmiddels zijn de save the date kaarten besteld en verstuurd en ik heb leuke reacties terug gekregen.
Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:
Koningkaart
Houtlaan 353
3016 DA Rotterdam
Snelle goede levering.
Mooie kwaliteit, veel keuze en snelle levering :)
Goede kwaliteit en snelle levering!
Prettig contact
Goed!
Nette en snelle levering
Super
Fijne website om zelf een kaart te maken met veel mogelijkheden.
Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:
Koningkaart