Adri
- prima werkende site
- Aangekocht product
- jubileumkaarten
Snelle levering en prachtige kaart
Heel blij mee. Snelle levering en mooie kwaliteit. Programma om je kaart te bewerken is prettig om in te werken.
We zijn tevreden met Koningkaart. We hebben een aantal extra kaarten ontvangen. Helaas waren er een aantal kaarten niet goed. 1 was niet goed gesneden en 2 niet goed gedrukt.
goed
Heel toegankelijke klantenservice via de WhatsApp. Bestelling verliep heel vlot.
Proefdruk duurde een week voor het geleverd was. Echt veelste lang. De uiteindelijke druk tussendoor besteld, deze was goed
super goed! snelle en fine antwoorden op mijn vragen, toen ik om iets vroeg wat eigenlijk al uit de service was werd dit alsnog voor mij gedaan.
Hartstikke goed!
Snelle goede levering.
Fijne ervaring, heb hier vaker besteld en wordt altijd goed na gecontroleerd. Bestelling is snel klaar!
Mooie kwaliteit, veel keuze en snelle levering :)
Super hulp bij ontwerp! We hadden een kaart gezien die we van enkel naar dubbel wilde omzetten. Dit was zo geregeld. Daarnaast hadden we een aantal ontwerp aanpassingen en extra opties en dit was steeds de dag na onze mail geregeld. Dank aan Renate die ons goed geholpen heeft. We gaan snel een proefdruk bestellen en binnenkort de geboortekaartjes.
Koningkaart verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:
Koningkaart
Houtlaan 353
3016 DA Rotterdam
Snelle levering en prachtige kaart
goed
Hartstikke goed!
Snelle goede levering.
Mooie kwaliteit, veel keuze en snelle levering :)
Koningkaart heeft de volgende resultaten bereikt:
Koningkaart