8.6 /10

checkbox90% beveelt Kongcrete aan!

Bas Kuiper

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Heb een paar gekocht om te proberen. Zou het niet zo snel nog een keer aanschaffen. Beton is zwaarder en fixeerd beter in zand. Het schuim doet zn werk wel maar de paal gaat nog steeds op en neer. Wel wat minder. Komt doordat het geen gewicht heeft . Geef zelf de voorkeur aan beton. Iets meer werk maar in mijn geval met aluminium palen beter dit i.v.m. het aantasten van beton met aluminium.

Johan Pielaet

Rik Deveeuw

Vlot en professioneel.

Mick

prima ervaring en het product doet wat het moet doen. De palen van 20x20 staan stevig in de Kongcrete en aarde.

Philip van den Top

Goede oplossing, maar in ons geval te prijzig ivm te grote gaten

Jan Huizing

Goed !

Christine de vriese

Heel snelle levering

Dennis Snijders

Het is werkelijk fantastisch spul! De levering ging heel sn en wat we over hebben kunnen we retourneren.

Mark van Delden

SterSterSterSterLege ster

Materiaal al vaker besteld, werkt prima. Alleen de bezorging via post.nl was heel slecht. Nadat ik na een week nog niks ontvangen had gemaild en toen was het zo geregeld. Ik heb vaker dat bestellingen via post.nl lang duren dus zou als advies geven om het met DHL te versturen zodat snelle levering waarschijnlijker is.

Tineke van de Velde

Fantastische service! PostNL had problemen met de levering, maar Kongcrete heeft geheel gratis een nieuwe verpakking gezonden (die wel snel arriveerde). Heb het product zelf nog niet gebruikt, maar aangeschaft op aanraden van mijn buurman, die erg enthousiast is over Kongcrete, dus dat komt vast goed!

Norbert

SterSterSterSterLege ster

Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering. Product als omschreven.

Kenny Platteau

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Gemiddeld, zeer slechte communicatie, geen bevestiging en verzendings info gekregen. Bij navraag werd de belofte om terug contact op te nemen niet opgevolgd. Product werkte naar behoren

B Klappe

Prima bedrijf, goed product, heldere handleiding en snel geleverd.

Rob Lasterie

2 componenten met een chemische reactie

Marcel Stokhuijzen

Goed product en levering op tijd dus het bedrijf functioneert gewoon goed.

Kongcrete verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kongcrete heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 27 februari 2018

Kongcrete

Maak kennis met Kongcrete, een nieuwe, revolutionaire manier om palen van schuttingen en hekwerken in de grond vast te zetten! Kongcrete is een twee-componenten vulmiddel dat gebruikt kan worden om de ruimte tussen de grond en een paal op te vullen. Kongcrete is sterk, licht, heeft geen water nodig, zit in 3 minuten vast en is zeer eenvoudig in gebruik.

Stenograaf 1

Mark van Delden

Tineke van de Velde

Norbert

SterSterSterSterLege ster

Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering. Product als omschreven.

Kenny Platteau

SterSterHalve sterLege sterLege ster

B Klappe

Prima bedrijf, goed product, heldere handleiding en snel geleverd.

Rob Lasterie

2 componenten met een chemische reactie

Marcel Stokhuijzen

Goed product en levering op tijd dus het bedrijf functioneert gewoon goed.

Kongcrete heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10