Vrouw
Pedo site Gekken boven de 60 vragen email adressen en whatsapp nummers Pas daar mee op
- Verbeterpunten of tips
- 0
- Sterke punten van Knuz
- 0
Ik heb hier hele slechte ervaringen mee. Het inloggen is een ramp. Al 3 keer mijn wachtwoord veranderd omdat het niet lukte. En nu kom ik er helemaal niet meer in.
Zeer traag en wordt gestoord van de reclame
Heb een nieuw account aangemaakt maar kan niks Zogauw ik inlog en bericht wil lezen logt hij gelijk uit
Ik ben met vakantie in Zuid Oost Spanje en krijg een berichtje van Knuz: " xxx heeft een bericht voor je achter gelaten op Knuz.nl, op 2019-08-16 om 19:49:34 met als titel: Iemand heeft je een Knipoog gestuurd! Klik op deze link: https://www.knuz.nl/ om te reageren op de boodschap van 'xxx'". Tot zo, Het Knuz.nl Team. Nadat ik www.knuz.nl heb ingetikt krijg ik de boodschap: "This website is not available in your country"
leuke contacten per mail
Tja, heb enkele reviews gelezen....geen site voor hoogopgeleiden! Met een big smile lees ik de reacties over dat vrouwen niet reageren ,nep zijn, op geld uit zijn....Wat wil men eigenlijk...alle waar voor zijn geld, dit is een gratis site!! Ik ben een vrouw van 72, onafhankelijk, gezond enz. Door bepaalde lieden al afgeschreven, vanwege de leeftijd. Maar...niet nep! Blijf lachen mensen , dan word je leuk oud! Prettige dag,
Net weekje ingeschreven maar lijkt me duidelijk dat zo'n beetje alle profielen van dames nep zijn. Ben blij nog geen foto te hebben geupload want dan gaat het gegarandeerd naar andere websites.
Foto's uploaden lukte eerder wel nu niet meer terwijl ik nog 3x kan oplossen. Als je contactverzoek doet wat credits kost hoor je helemaal niks.
Zo op zich lijkt Knuz een leuke site. Helaas moet je credits kopen om een vraag te kunnen stellen. Zo heb ik dus 2 credit punten gekocht en ook tweemaal een vraag gesteld. Dan verwacht je minimaal een reactie. Deze blijft gewoon uit! Wat mij betreft geen goede zaak en nemen ze vragen /klachten dus niet serieus in tegenstelling wat ze op hun site wel beweren. Verder zitten er veel twijfelachtige profielen op en worden IP adressen of profielen duidelijk niet gecontroleerd.
Ik kan niet meer op de website komen omdat ik een bel en data bundel gebruik van Luca.....deze zijn geregistreerd in Ierland dus denkt knuz dat ik vanuit he t buitenland surf
Ik heb er een tijdje opgestaan en uiteindelijk, na veel rotte appels mijn man leren kennen waar ik al 7jr mee samen ben.
Het probleem met de Nederlanders en Nederlandse vrouwen zijn. Als je een berichtje stuurt hoor je nooit en blijkt uit mijn onderzoek dat de vrouwen die daar staan nep zijn of ze hebben een relatie of proberen mannen uit te buiten van hun geld. En ja heb al via een andere site een vrouw in het buitenland gevonden en ja eentje die nooit een man heeft en gehad en ja een donkere. Ik ben een goed uitziende man maar blijkt dat de rest gewoon nep zijn. Het zijn gewoon standaard profielen die al bewerkt zijn. Mannen als je hier een vrouw probeer te vinden verspil je tijd niet. Je kunt beter een vrouw uit de Filipijnen of Thailand of Indonesië halen. Die zijn nog netjes gemanierd. Misschien als ik een neger was geweest dan zou ik wel een reactie krijgen.
Pfffff, geen reacties van dames ze staan er al jaren op dus nep op ieder potje past een deksel toch? Ik begrijp niet wat ik hier nog doe.
Teveel oude mannen die op een avontuurtje uit zijn. En credits die verdwijnen, profiel wat ineens van tekst verandert. Het enige antwoord dat je krijgt is dat je het ww moet veranderen.... pas dus op het riekt een beetje naar oplichting. Verder zijn er alleen maar heel veel profiel kijkers en bijna geen reacties. Duidelijk een leeftijd aangegeven maar mannen van 60-70 blijven reageren met de meest gore taal.
Knuz.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Knuz.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer traag en wordt gestoord van de reclame