9.5 /10

checkbox100% beveelt Knoll Tuinmachines aan!

Julia

Bestelling geplaatst, maar helaas kon het niet op tijd komen door issues met PostNL. Uiteindelijk hebben ze zelf de bestelling gebracht, fijne service en goed contact!

Koen De Pauw

Top

Joop van Gruijthuijsen

Bij de aankoop van een v-snaar voor mijn grasmaaier ben ik goed en snel geholpen om de juiste V-snaar te vinden.

Voldoet het product aan je verwachtingen?
De eerste levering was niet passend. Heb toen in overleg twee andere gekregen,waarvan er een goed was. De verkeerde v-snaren weer geretourneerd.

Bert Janssen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Weken moeten wachten op bestelling. Uit eigen initiatief contact moeten opnemen hoe en wat . Uiteindelijk maar een ander product aangeschaft.

Voldoet het product aan je verwachtingen?
Ja , het is een goed product.

Antwoord Knoll Tuinmachines

Helaas kregen we vanuit de leverancier verkeerde info aangeleverd over de levering van het gewenste type grasmaaier. Wij hadden inderdaad wel zelf iets eerder contact op kunnen nemen om een alternatief te bespreken. Gelukkig is dit achteraf alsnog gelukt.

Geantwoord op

Roboth

patrick spaans

Supper top bedrijf ga hoe vaker bestellen

Geert Gremmen

gewoon goed en correct

voldoet aan verwachting

J.D. den Otter

goed bereikbaar, levertijd langer dan verwacht tgv lang onderweg zijn met Post NL

nvt

Jose Daemen

Goede service en levertijd

Zeer zeker

Rodenburg

zeer goed, na bestellen vlot geleverd

ja, komt overeen met wat ik gekocht heb

R Drent

Goeie service, ik heb eerst een aantal vragen gesteld via de whatsapp, kreeg duidelijk en snel antwoord. Met de verzending was iets misgegaan maar dat hebben ze snel gecorrigeerd.

Zeker

Angela Van Der sluijs

Helemaal

Marcel Pekkeriet

Buck

Snel verzonden en zeer gunstig geprijst.

Product is prima.

Jos Pieters

SterSterSterSterLege ster

Alleen digitaal, zoeken naar machines, vinden bij Knoll via internet, goede prijs, en vervolgens afgeleverd.

Top!

Knoll Tuinmachines verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Knoll Tuinmachines heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 4 april 2022

Knoll Tuinmachines

Bij ons bent u aan het juiste adres voor aankoop, reparatie en onderhoud van bos-, tuin en parkmachines. Wij bieden een compleet assortiment voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Met onze exclusieve dealerschappen van topmerken als Stihl, Kärcher, Stiga & Iseki in ons verkoopprogramma maken wij het onderhoud van uw tuin tot een plezierige en tijdbesparende beleving.

Julia

Koen De Pauw

Top

Joop van Gruijthuijsen

Bert Janssen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Voldoet het product aan je verwachtingen?
Ja , het is een goed product.

Antwoord Knoll Tuinmachines

Angela Van Der sluijs

Helemaal

Marcel Pekkeriet

Buck

Snel verzonden en zeer gunstig geprijst.

Product is prima.

Jos Pieters