Julia
Bestelling geplaatst, maar helaas kon het niet op tijd komen door issues met PostNL. Uiteindelijk hebben ze zelf de bestelling gebracht, fijne service en goed contact!
- Voldoet het product aan je verwachtingen?
- Ja
Top
Bij de aankoop van een v-snaar voor mijn grasmaaier ben ik goed en snel geholpen om de juiste V-snaar te vinden.
Weken moeten wachten op bestelling. Uit eigen initiatief contact moeten opnemen hoe en wat . Uiteindelijk maar een ander product aangeschaft.
Supper top bedrijf ga hoe vaker bestellen
gewoon goed en correct
goed bereikbaar, levertijd langer dan verwacht tgv lang onderweg zijn met Post NL
Goede service en levertijd
zeer goed, na bestellen vlot geleverd
Goeie service, ik heb eerst een aantal vragen gesteld via de whatsapp, kreeg duidelijk en snel antwoord. Met de verzending was iets misgegaan maar dat hebben ze snel gecorrigeerd.
Snel verzonden en zeer gunstig geprijst.
Alleen digitaal, zoeken naar machines, vinden bij Knoll via internet, goede prijs, en vervolgens afgeleverd.
Knoll Tuinmachines verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Knoll Tuinmachines heeft de volgende resultaten bereikt:
Knoll Tuinmachines
Top
Supper top bedrijf ga hoe vaker bestellen
gewoon goed en correct
Goede service en levertijd
zeer goed, na bestellen vlot geleverd
Snel verzonden en zeer gunstig geprijst.
Knoll Tuinmachines heeft de volgende resultaten bereikt:
Knoll Tuinmachines