Willem Drenth
Geen bevredigende oplossing en service
- Voldoet het product aan je verwachtingen?
- Neen
Prima klantenservice
Online bestelling. Alles prima gegaan.
Super goed, heel erg tevreden. Voor de tweede keer een kop van de bosmaaier besteld. Aan de hand van de vorige bestelling kon ik deze gemakkelijk opnieuw bestellen, en werd meteen de volgende dag al bezorgd. Tevens aardig kaartje met succes erbij. Zeer aan te bevelen! 👍
Heerlijk bedrijf, levert vlot en misschien nog wel het leukst was het handgeschreven persoonlijk briefje in de doos. Heel soms zie ik dat bij bedrijven. Nou dan heb je mij aan boord!
Snelle en betrouwbare levering
Adequaat en zorgvuldig bij de afhandeling van het bestelde.
Doen wat ze beloven
Prima service
Heel goed, goede feedback
Goed en duidelijk assortiment en vlotte levering
Mijn ervaring met dit bedrijf is heel positief.
zeer correct op alle gebied zoals vermeld
Knoll Tuinmachines verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Knoll Tuinmachines heeft de volgende resultaten bereikt:
Knoll Tuinmachines
Prima klantenservice
Online bestelling. Alles prima gegaan.
Snelle en betrouwbare levering
Adequaat en zorgvuldig bij de afhandeling van het bestelde.
Doen wat ze beloven
Prima service
Heel goed, goede feedback
Goed en duidelijk assortiment en vlotte levering
Mijn ervaring met dit bedrijf is heel positief.
zeer correct op alle gebied zoals vermeld
Knoll Tuinmachines heeft de volgende resultaten bereikt: