J B tuinen
Prima geholpen
- Voldoet het product aan je verwachtingen?
- Zeker
Zeer net en correct bedrojf wat de afspraken na komt
Bestellingsfoutje werd snel en zonder gezeur opgelost.
Ik heb contact gehad met het bedrijf en dat verliep uitstekend. Ik ontving snel een antwoord en ze hadden een aantal vragen over mijn huidige maaidek. Ik ben erg tevreden over hoe het proces is verlopen. Het product is bovendien netjes op tijd afgeleverd.
Top
Snel geleverd en goed verpakt. Zelfs een zakje kruidnootjes en een persoonlijk briefje!
Kettingzaag Ms400.1
Super! Ik had zelf het verkeerde product besteld. Eén belletje en het werd gratis omgeruild. Geweldig!
bijzonder attent en vriendelijk zal niet mijn ;laatste bestelling zijn
Netjes en beleefd bedrijf
Prima service 👍
Keurig op tijd geleverd! Niets mis met het bedrijf maar wel met mijn inschatting van het product…
Zeer goede ervaring. Snel alles geleverd volgens afspraak
Knoll Tuinmachines verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Knoll Tuinmachines heeft de volgende resultaten bereikt:
Knoll Tuinmachines
Zeer net en correct bedrojf wat de afspraken na komt
Bestellingsfoutje werd snel en zonder gezeur opgelost.
Top
Kettingzaag Ms400.1