Uitstekend!
Zeer deskundig en klantvriendelijke installateurs! breng de complimenten over zouden wij zeggen!
De pinautomaat was verouderd waardoor de installateurs hoopten dat er nog gepind kon worden. Dit lukte nog net op de accuspanning van het oude apparaat. Dit zou toch niet hoeven denken wij.
Goede info. goede levering veiligheid maatregels. vriendelijke medewerkers. goede service tot aan het deur leveren.
nvt
kosten van het vast zetten van kluis zijn behoorlijk hoog.
Vakkundig en prettig zaken mee te doen.
Informatie, snelle levering.
Nette organisatie met goede service. Vriendelijke en meedenkende medewerkers die doen wat ze beloven.
Vriendelijke en servicegerichte medewerkers, vlotte levering en duidelijke communicatie
Zeer prettig
Ze weten van aanpakken
Nvt
Zo als het hoort.....
Uitermate goed geholpen bij de keuze van een kluis. Vakkundig onze oude kluis verwijderd. De nieuwe op tijd geleverd en voorzien van een elektronisch slot. Uniek is dat ze de kluis naar een etage...
Uitleg over het elektronisch slot hadden handig geweest. Nu moesten wij alles uit een boekje halen. (maar daar is op zich ook niet heel veel mis mee) Maar staat gewoon iets netter.
Zware kluis gekocht met elektronisch slot, maar ik wilde hem op een verdieping hebben. Alleen Kluiszorg doet dit!
Een kluis van 163 kilo wordt zeer professioneel een trap met een bocht op gebracht! En daar goed verankert!
Nee, prima service!
Kluis besteld en de levering geheel volgens afspraak. Prima communicatie.
Zeer klantvriendelijk, en de service was uitstekend. De website ziet er betrouwbaar uit en is duidelijk. Netjes van te voren telefonisch contact gehad voor het maken van een afspraak voor de montage...
- Klantvriendelijkheid
- Website