Heel fijn geholpen ,dochter na behandeling, tranen van geluk
Wat zijn de sterke punten van Kliniek Vrijdag
Tijd uitleg
Heeft u verbeterpunten of tips voor de kliniek of haar medewerkers?
Tijd uitleg
Relaxede sfeer, goede bereikbaarheid, arts denkt mee
de prijs
Deskundigheid, goede naam en beoordelingen, diversiteit in behandelingen, tijd en aandacht voor de klant.
Geen.
Laag drempellig, goede behandeling, begrip voor mijn wensen, nacontrolle indien gewenst.
De advertenties en advertorials sluiten niet altijd aan bij het beeld dat ik van Kliniek Vrijdag heb. Ik vind de Kliniek prettiger dan de advertenties doen overkomen. Deze komen op mij heel...
Beste mevrouw Postma, bedankt voor uw tip. Wij dachten daar hetzelfde over en hebben daarom recentelijk het beeldmateriaal dat wij gebruiken vervangen door foto's en video's waarin onze eigen...
Het maken en herinneren van afspraken, frisse en verzorgde entree, wachtruimte en behandelkamers. Deskundige en vriendelijke medewerkers.
---
Goede kwaliteit injectebles, direct resultaat!
Ik kan helaas maar 1 arts selecteren maar ik ben bij beide artsen geweest en ze zijn beide goed!
Rustige en goede behandeling, goede informatie, zowel voor, tijdens als na
Zou ik zo gauw niet weten
Professionaliteit, vriendelijk te woord gestaan, makkelijk zelf een afspraak inplannen, goede prijs, mooi resultaat
Vrij veel file om bij de praktijk te komen. Ik weet niet of daar iets aan gedaan kan worden
makkelijk bereikbaar, veel expertise in huis, geen poeha
meer lasermogelijkheden. De Alexandrite bijvoorbeeld. IPL doet voor mijn huid niets
Vriendelijk
Betere opvolging
Beste mevrouw A.K., bedankt voor uw reactie. Wij zijn er wel enigszins verbaasd over. Wij hebben een paar dagen geleden nog een email van u ontvangen waarin u het volgende schrijft: "Op zich...