8 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox86% beveelt KliMate - Kwaliteit in comfort aan!

Advies
Deskundigheid
Medewerkers

G. Hilberink

SterSterSterLege sterLege ster

Contact verkoopafdeling lastig, uitvoering goed. Wel zelf overal achter aan bellen.

Aanvraag via website, later pas gezien en na enige weken teruggebeld. Bij vragen/aanpassen offerte verkoper op vakantie. Voicemail? Algemeennummer gebeld en iemand anders heeft het opgelost. Voor inplannen montage ook zelf gebeld.
Montage en uitleg prima
airco

Gijs Albers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er wordt niet meer gereageerd op telefoontjes. Of ze hebben geen personeel of ze zijn bijna failliet…denk ik

Wel een servicemonteur telefonisch (met beeld) geholpen met het instellen van de thermostaat..dat was heel fijn
Na de verkoop ook enige service verlenen. Nu onbereikbaar..Garantie hebben we maar kunnen er niks mee…
Daikin warmtepomp

Tony

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wacht al 6 maanden maar er is niets opgelost. Ik heb 4 keer een afspraak gemaakt maar die kwam niet. Ik heb veel klachten van mensen gelezen en besefte dat ik niet de enige ben die zo is. Het probleem hier is dat dit bedrijf zo is. Ze komen alleen om te installeren, nemen geld en komen nooit meer terug. Mijn advies is dat je nooit met hen in zee moet gaan als je in de toekomst geen problemen wilt krijgen zoals iedereen hier.

O

Angeline

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zit al 2 x een dag te wachten op onderhoudsbeurt voor mijn watergekoelde airco Er is niemand gekomen Geen reactie op telefoontjes en mails Zijn gewoon niet bereikbaar! Ik betaal al 2 jaar maandelijks 17,00 euro voor het onderhoudscontract

Bereikbaar en afspraken nakomen
Onderhoudscontract

Gerard van Kranenburg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Service en onderhoud. Zeer slecht bereikbaar en service laat zeer te wensen over.Houden zich niet aan de afspraken.Bellen niet terug.Zou er geen 2 x iets kopen.

Bereikbaarheid en terugbellen
Onderhoudscontract airco

Melvin Rook

Wij hebben een vrij grote installatie laten plaatsen met vier wandunits en een watergekoelde binnenunit. Inmiddels is het systeem enkele weken in gebruik en we zijn erg tevreden. De slaapkamers blijven 's nachts heerlijk koel, wat direct merkbaar is in de nachtrust van de kinderen (en die van ons), die veel beter slapen. Installateur Branco heeft keurig werk geleverd: hard doorgewerkt, netjes afgewerkt en duidelijk gecommuniceerd. Het eindresultaat mag er zijn. Professioneel, efficiënt en prettig in de omgang. Zeker een aanrader.

Op de ingeplande dag kwam men niet opdagen, is uiteindelijk goed opgelost.
Top installatie wanneer een buitenunit niet mogelijk is.
Installatie airco zonder buitenunit

Does

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte service, garantie wordt niet nageleefd. Monteur komt niet opdagen bij afspraken

Garantie naleven
Airconditioning

Bureau voor Educatieve Ontweerpen

Klimate krijgt zeer wisselende reviews variërend van 'ernstig tekort schietend' tot 'zeer tevreden'. Met enige twijfel heb ik een bezoek gebracht aan het bedrijf. Het vriendelijke en overtuigende gesprek wekte voldoende vertrouwen om in zee te gaan met Klimate. Ik heb er geen spijt van gehad. Ik ben zeer tevreden, niet zozeer over de bereikbaarheid en de onderlinge communicatie, maar over het verrichte werk (een zware plafond-airco met een lastig verbindingsplenum). De medewerkers werken hard, coöperatief, deskundig, probleemoplossend. Ze zijn vriendelijk, toegankelijk en laten de boel netjes achter. Bij een nieuwe opdracht zal ik zeker opnieuw bij Klimate aankloppen.

Telefonische bereikbaarheid en nakomen van afspraken
Vriendelijkheid en vakmanschap van de uitvoerders

Ad Knuiman

Overall tevreden

Keurige installatie van airco.
Tot tweemaal toe niet gehouden aan afgesproken tijdstip installatie.Beide keren hebben we zelf contact opgenomen met bedrijf om vervolgens te horen dat installatie op afgesproken dag niet zou doorgaan ( eerste keer) ,danwel enkele uren later dan afgesproken ( tweede keer)
Installatie airco

Oosterink

Installatie en reparatie na foutieve installatie van een airco-systeem.

Bijvoorbeeld 3 maanden na oplevering navraag over tevredenheid van het geleverde product.
Snelle afhandeling van offerte tot projectrealisatie.
Afgenomen dienst
reparatie en installatie 1 extra unit.

ARM

zeer goede ervaring, snelle, nauwkeurige en gemakkelijke installatie

N/A
goede communicatie, eenvoudig te installeren en vriendelijk personeel

K

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Oprecht niet met deze partij in zee gaan. Komen totaal hun afspraken niet na. Heb nu al 2 maanden een lekkende warmtepomp boiler. Wordt elke keer verplaatst. Daarnaast net mijn airco aangezet en lekt volledig de woning in. Voordat onze wp boiler en airco waren geïnstalleerd is er meerdere malen op het laatste moment de afspraak geannuleerd.

Alles
Niks
Wp boiler en airco systemen

Theo Aurik

Leuke ontvangst gehad door Lennard in de showroom!

Automatische berichtgeving is vaak niet actueel! Komt over als slechte communicatie!
Mogelijkheid voor het plaatsen van een watergekoelde (Invisible) airco zonder buitenunit!
Plaatsing van Invisible airco

Kees Kivits

Alles keurig netjes afgeleverd,wij zijn super tevreden met de installatie van debinnenunit met 2 airco,s

Netjes en vriendelijk personeel
Buitenunit met 2 airco,s

DIT Mode

Fijn geholpen door vakmensen

Kwaliteit leveren
Geen idee
nieuwe aircoinstallatie

KliMate - Kwaliteit in comfort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

KliMate - Kwaliteit in comfort heeft de volgende resultaten bereikt:

Gerard van Kranenburg

Bereikbaarheid en terugbellen
Onderhoudscontract airco

Melvin Rook

Op de ingeplande dag kwam men niet opdagen, is uiteindelijk goed opgelost.
Top installatie wanneer een buitenunit niet mogelijk is.
Installatie airco zonder buitenunit

Telefonische bereikbaarheid en nakomen van afspraken
Vriendelijkheid en vakmanschap van de uitvoerders

Ad Knuiman

Overall tevreden

Keurige installatie van airco.
Installatie airco

Oosterink

Installatie en reparatie na foutieve installatie van een airco-systeem.

Snelle afhandeling van offerte tot projectrealisatie.
Afgenomen dienst
reparatie en installatie 1 extra unit.

ARM

Alles
Niks
Wp boiler en airco systemen

Theo Aurik

Leuke ontvangst gehad door Lennard in de showroom!

Plaatsing van Invisible airco

Kees Kivits