Paul Reyntjens
- Sterke punten
- Nihil
- Twijfelde u voor u de bestelling bij Kleinveeservice plaatste?
- Nihil
- Waar ken je Kleinveeservice.nl van?
- Internet
Nihil
Gaas besteld. Bleek van zeer slechte kwaliteit te zijn. Over 3 meter, van een rol van 5 meter, mistte een horizontale draad. Veel stukjes afgebroken draad. Drie weken geleden heb ik het bedrijf gemaild nadat me gevraagd werd een review te geven. Uitgelegd dat mijn gekochte gaas zeer slecht was en dat ik het niet oké vind om dan meteen een slechte review te plaatsen zonder te communiceren met het bedrijf. Tot op de dag van vandaag geen reactie terug gehad!!
Zonder gedoe een goede kwaliteit en goede prijs
Heel snelle en correcte service.
goed product voor heel nette prijs
Zeer goed
Alles prima verlopen Zowel het produkt alsook de levering
De bestelling werd goed afgeleverd en vrij snel.
Er was een ander item verstuurd dan ik had verwacht, maar dat werd snel opgelost.
Voortreffelijk
Besteld en bevestigd gekregen
Perfecte service!
Zeer goed ervaring
Kleinveeservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleinveeservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Kleinveeservice.nl
Neterselseweg 11
5531 PH Bladel
Zonder gedoe een goede kwaliteit en goede prijs
Heel snelle en correcte service.
goed product voor heel nette prijs
Zeer goed
Alles prima verlopen Zowel het produkt alsook de levering
De bestelling werd goed afgeleverd en vrij snel.
Voortreffelijk
Besteld en bevestigd gekregen