Nadia Staes
Super snelle service. Mooi artikel geleverd.
De site werkt zeer makkelijk. He bestelling is snel klaar en opgestuurd. Het is prachtig verpakt. En wat je besteld is steeds mooi gemaakt. Ik heb nu voir De tweede keer een geboortearmbandje laten maken voor een jongen. Ze zijn echt fantastisch en super mooi. Bedankt voor het top werk.
Geweldig, mooie armband, supersnelle levering, prachtig verpakt en fijne communicatie. Ik ben fan!
Uitstekend
Ik had al een gouden armband van Kleine Zus en nu een kettinkje met een bedel eraan. De kwaliteit is erg mooi en het blijft ook mooi. Bij vragen reageren de zussen snel. Ik ben heel tevreden.
Alles is naar tevredenheid afgehandeld
Website is prima. Netjes en mooi verpakt. Met een persoonlijk berichtje.
Zeer persoonlijk! Goede communicatie voorafgaand. Snelle verzending, heel mooi armbandje, met persoonlijk kaartje erbij. Ik ben er blij mee! 💝
Geweldig
Fantastisch. Super snelle reactie, mega mooi product en super leuk verpakt!
Prima produkt Alleen had ik twee kadootje besteld. Toen ik ze ontving mooi verpakt in een doosje. Maar het waren kadootjes voor 2 verschillende mensen. Dus moest ik het open maken en kiezen voor wie het doosje was. Gelukkig zat er ook nog een zakje bij.
Goede ervaring !
2 jaar geleden bij de geboorte van ons eerste zoontje een armband besteld voor mijn vrouw bij Kleine Zus. Mijn vrouw draagt het armbandje dag en nacht en de kwaliteit is zo goed dat er nog steeds geen gebreken zijn. Daarom nu met veel enthousiasme voor de geboorte van ons 2e kindje opnieuw besteld waarbij werd meegedacht en een armbandje helemaal naar wens kon worden samengesteld. Kortom, ik kan Kleine Zus (Pauline en Maaike) bij iedereen van harte aanbevelen!
Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:
Uitstekend
Alles is naar tevredenheid afgehandeld
Website is prima. Netjes en mooi verpakt. Met een persoonlijk berichtje.
Geweldig
Fantastisch. Super snelle reactie, mega mooi product en super leuk verpakt!
Goede ervaring !
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt: