Clary Meijer
Geweldig. Heb al meer besteld bij Kleine zus
Topservice en snelle levering! Ik bestelde per ongeluk een verkeerde maat bedeltje, waarop ik een appje kreeg met de suggestie om dit aan te passen. Zo fijn dat er meegedacht wordt en niet alleen geproduceerd.
Snel contact via whatsapp voor advies en hele goede service om een sieraad te vergoten en een ander te repareren. Top.
Super ondernemers. Met het hart op de goede plek. Snelle service! En super mooie producten!
Erg tevreden! En hoe het verpakt wordt, wordt je helemaal blij van! Vind het haast jammer dat ik het cadeau ga doen😉. De kaartjes bewaard zodat ik nog eens kan bestellen❤️
Heel goed.
Een jaar geleden heb ik hier een ketting gekocht. Ik draag hem elke dag en hij betekent echt heel veel voor me. Toen ik dacht dat ik hem kwijt was, schrok ik enorm en heb ik direct contact opgenomen. Er werd ontzettend fijn meegedacht: de website werd zelfs aangepast zodat ik opnieuw kon bestellen. Uiteindelijk vond ik de ketting gelukkig terug en kon mijn bestelling nog geannuleerd worden. Super prettig contact: vriendelijk, meedenkend en oprecht betrokken. Echt topservice waar je blij van wordt!
Zo fijne communicatie, mooie kwalitatieve sieraden gemaakt met liefde. En ook nog eens snel
Super goed!
Maken mooie sieraden, contact verloopt erg soepel. Sieraden worden snel geleverd en mooi verpakt.
Super goede ervaring, snelle service in Whatsapp contact en mooie armband geleverd gekregen met een leuk briefje erbij. Kortom ik beveel Kleine Zus zeker aan!
Hele goede communicatie en prachtige bestelling, geheel naar wens
Fijne website en fijn contact
Goede service! Snel contact en duidelijk antwoord, en het belangrijkste: een supermooie gepersonaliseerde armband (en heel tof ingepakt :-) )
Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed.