Tania Van de Bunt

Fijn

Marlon V

mooie producten en fijne communicatie enorm snel ook met levering.

Berdien Vd Werf

Heel erg goed

Cherique Nijland

SterSterSterSterLege ster

Ze maken mooie armbandjes en kettingen

Elske

Mooi armbandje en snel verzonden. Ik had per ongeluk de verkeerde geboortesteen besteld, maar gelukkig kon dat nog worden veranderd. Ik ben blij met mijn armbandje en bestel hier zeker nog een keer!

Miranda Koolhout

Heel fijn en goed

Marjolijn

Hele snelle levering, goed contact en goede kwaliteit armband!

Willemijn van der Wijngaard

Mooie producten, prachtig ingepakt

Linda Entrop

Super goed service en heel leuk ingepakt

BB

Snelle service en leuk persoonlijk berichtje bij de levering

Jennifer

Aangenaam, mooi afgewerkt en snel binnen :)

Gerrie van Veenendaal

De dames van Kleine Zus hebben een prachtige asketting voor ons gemaakt! Ze leveren goede service en goede communicatie! Een foutje werd zeer netjes opgelost.

Anne

Veel keuze, snel geleverd, goede kwaliteit.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet tevreden, slechte kwaliteit en slechte service

Antwoord Kleine Zus

Heel vervelend dat je armbandje 2 x achter elkaar kapot gegaan is. Het slotje kan echter niet zo maar openbuigen... Het is door en door zilver en kan alleen openbuigen als eraan getrokken wordt, of je ermee zou blijven hangen bijvoorbeeld. We staan volledig achter de kwaliteit van onze sieraden maar denken ook graag mee, omdat we nu eenmaal graag willen dat onze klanten veel plezier hebben van onze sieraden die we met liefde maken. We hebben je daarom aangeboden het kosteloos te repareren tegen alleen vergoeding van de verzendkosten. Ons inziens een passende oplossing. Jammer dat deze oplossing voor jou niet naar wens was.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Slechte kwaliteit, slechte service. Armbandjes gekocht in november. Eind januari door eigen toedoen slotje open/kapot. Gemaakt door kleine zus. Begin maart slotje weer open. Zomaar in de nacht. Komt door eigen toedoen aldus kleine zus. Kan het weer zelf laten maken, maar zo snel kapot vind ik bijzonder voor deze kwaliteit. Of is het slotje de vorige keer niet goed gemaakt door kleine zus? Zegt het maar…

Geantwoord op

Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 20 oktober 2016

Langendijk 38

4201 CH Gorinchem

Tania Van de Bunt

Fijn

Marlon V

mooie producten en fijne communicatie enorm snel ook met levering.

Berdien Vd Werf

Elske

Miranda Koolhout

Heel fijn en goed

Marjolijn

Hele snelle levering, goed contact en goede kwaliteit armband!

Willemijn van der Wijngaard

Mooie producten, prachtig ingepakt

Linda Entrop

Super goed service en heel leuk ingepakt

BB

Snelle service en leuk persoonlijk berichtje bij de levering

Jennifer

Aangenaam, mooi afgewerkt en snel binnen :)

Gerrie van Veenendaal

Anne

Veel keuze, snel geleverd, goede kwaliteit.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet tevreden, slechte kwaliteit en slechte service