Cynthia
Ik wilde graag een bon bestellen die ik de volgende middag graag aan iemand cadeau wilde doen. Dus had ik gebeld of dat zo snel wel mogelijk was en ik kreeg gelijk een berichtje dat dat geen probleem was. Nou inderdaad.. de volgende morgen om 11 uur lag het op de mat en kon ik iemand blij maken! Ook erg leuke sieraden!
Super, mooi verpakt en een prachtige armband.
Super!
Prima verzorgd
Ervaring is prima, snel gemaakt, snel geleverd in mooie verpakking,
Zeer goed
Heel positief.
Wat is het ongelofelijk fijn dat er nog bedrijven bestaan zoals Kleine Zus! Ik had eigenlijk veel te laat een bestelling gedaan (woensdag besteld en zondag willen geven). Ik kreeg een super lieve reactie dat ze meteen aan de slag gingen en binnen twee uur (!!!) kreeg ik al melding dat het pakketje verzonden was. Ik heb deze zojuist ontvangen (op de zaterdag dus super op tijd) en het is werkelijk prachtig. Ik ben zó blij! Ontzettend bedankt lieve Pauline & Maaike
Ik heb een goede ervaring met Kleine zus. Erg tevreden en verzending van mijn aankoop was binnen een week geregeld.
Fantastisch, snelle levering en reactie op mijn vragen.
Armband was weer te kort terwijl ik had aangegeven hem een halve cm langer te maken.
Super. Mooi resultaat.
In een woord geweldig. Armbandje Is super mooi. Draag het met trots.
Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:
Super, mooi verpakt en een prachtige armband.
Super!
Prima verzorgd
Ervaring is prima, snel gemaakt, snel geleverd in mooie verpakking,
Zeer goed
Heel positief.
Fantastisch, snelle levering en reactie op mijn vragen.
Super. Mooi resultaat.
In een woord geweldig. Armbandje Is super mooi. Draag het met trots.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt: