Tania Van de Bunt
Fijn
mooie producten en fijne communicatie enorm snel ook met levering.
Heel erg goed
Ze maken mooie armbandjes en kettingen
Mooi armbandje en snel verzonden. Ik had per ongeluk de verkeerde geboortesteen besteld, maar gelukkig kon dat nog worden veranderd. Ik ben blij met mijn armbandje en bestel hier zeker nog een keer!
Heel fijn en goed
Hele snelle levering, goed contact en goede kwaliteit armband!
Mooie producten, prachtig ingepakt
Super goed service en heel leuk ingepakt
Snelle service en leuk persoonlijk berichtje bij de levering
Aangenaam, mooi afgewerkt en snel binnen :)
De dames van Kleine Zus hebben een prachtige asketting voor ons gemaakt! Ze leveren goede service en goede communicatie! Een foutje werd zeer netjes opgelost.
Veel keuze, snel geleverd, goede kwaliteit.
Niet tevreden, slechte kwaliteit en slechte service
Slechte kwaliteit, slechte service. Armbandjes gekocht in november. Eind januari door eigen toedoen slotje open/kapot. Gemaakt door kleine zus. Begin maart slotje weer open. Zomaar in de nacht. Komt door eigen toedoen aldus kleine zus. Kan het weer zelf laten maken, maar zo snel kapot vind ik bijzonder voor deze kwaliteit. Of is het slotje de vorige keer niet goed gemaakt door kleine zus? Zegt het maar…
Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn
mooie producten en fijne communicatie enorm snel ook met levering.
Heel erg goed
Ze maken mooie armbandjes en kettingen
Heel fijn en goed
Hele snelle levering, goed contact en goede kwaliteit armband!
Mooie producten, prachtig ingepakt
Super goed service en heel leuk ingepakt
Snelle service en leuk persoonlijk berichtje bij de levering
Aangenaam, mooi afgewerkt en snel binnen :)
Veel keuze, snel geleverd, goede kwaliteit.
Niet tevreden, slechte kwaliteit en slechte service
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt: