Ellen
Fijne website en fijn contact
Goede service! Snel contact en duidelijk antwoord, en het belangrijkste: een supermooie gepersonaliseerde armband (en heel tof ingepakt :-) )
Heel erg goed . Hele prettige snelle communicatie . Ketting met geboortesteentje en letter schattig verpakt . Goed prijs kwaliteit verhouding .
Prima hoor, snelle levering, mooi verpakt, goede service
Prima, goede respons op gestelde vraag en nette aflevering
Helemaal super!! Goed geholpen via de app
Altijd goed
Heel gezellig!!
Snelle en nette service.
Super!
Supersnelle en vriendelijke service en benadering! Ik heb onlangs twee gepersonaliseerde armbandjes laten maken en een sos-bandje voor mijn zoon. Via mail contact gehad en mijn verzoek met speciale wensen werd supersnel doorgevoerd en de bestelling was makkelijk te doen via 1 druk op de knop. De sieraden zijn verfijnd en netjes afgewerkt en werden heel snel en in een mooie verpakking thuis geleverd.
Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne website en fijn contact