Resie Clabbers
zeer goed
Top! Ze hebben alles gedaan om het kadootjes op tijd geleverd te krijgen.
Heel erg mooi product en snelle levering.
Service is uitstekend.
Heel fijn geholpen.
Prachtige producten en heel snel en lief mijn vraag beantwoord gekregen via WhatsApp.
Snelle service, prachtig mooie armbandjes
Perfect!
Snelle en goede service, prachtige producten.
Erg behulpzaam
Mooie armband, met veel aandacht verpakt
Heel goed
Heel fijn bedrijf. Mooie sieraden!
Mijn ervaring is super goed. Mijn kleindochter had dezelfde armband als der moeder en ik(haat oma) ze heeft tot haar grote verdriet haar armbandje verloren. Hij was niet meer te bestellen, maar nadat ik contact met de meiden heb opgenomen is er ongelofelijk snel een soort gelijke armbandje gemaakt. Echt jullie zijn toppers en Yuna is heel blij met haar nieuwe armbandje.
Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goed
Top! Ze hebben alles gedaan om het kadootjes op tijd geleverd te krijgen.
Heel erg mooi product en snelle levering.
Service is uitstekend.
Heel fijn geholpen.
Snelle service, prachtig mooie armbandjes
Perfect!
Snelle en goede service, prachtige producten.
Erg behulpzaam
Mooie armband, met veel aandacht verpakt
Heel goed
Heel fijn bedrijf. Mooie sieraden!
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt: