Brenda
Niet tevreden, slechte kwaliteit en slechte service
Slechte kwaliteit, slechte service. Armbandjes gekocht in november. Eind januari door eigen toedoen slotje open/kapot. Gemaakt door kleine zus. Begin maart slotje weer open. Zomaar in de nacht. Komt door eigen toedoen aldus kleine zus. Kan het weer zelf laten maken, maar zo snel kapot vind ik bijzonder voor deze kwaliteit. Of is het slotje de vorige keer niet goed gemaakt door kleine zus? Zegt het maar…
Heel goed: makkelijk bestelling te plaatsen en snelle levering! Ook heel leuk ingepakt!
Goed! Snel en mooie oorbellen!
Een bijzondere mooie asbedel nog mooier dan ik had gehoopt. Mooi verpakt en een lief kaartje erbij Dank jullie wel 💕
Correcte en snelle levering met een persoonlijke noot. Mooie kwaliteit.
Duidelijke overzichtelijke website. Leuk persoonlijk berichtje bij de bestelling
Super
Redelijk
Tevreden
Goede communicatie via WhatsApp. En super snelle levering en leuk verpakt
Lief ingepakt
Super goede service
Super. Heb al verschillende sieraden van jullie en het blijft mooi. Nu een cadeautje voor dochter. Bestellen via de site heel gebruiksvriendelijk en mooi verpakt en snelle service Ze is er heel blij mee
Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet tevreden, slechte kwaliteit en slechte service
Goed! Snel en mooie oorbellen!
Correcte en snelle levering met een persoonlijke noot. Mooie kwaliteit.
Super
Redelijk