Rina Janssen-Spronck

Positief. Alles werd netjes geleverd. Mooi ingepakt met een persoonlijke noot erbij.

dillany

Net zoals voor ons oudste zoontje wilde wij, nu de jongste geboren is, ook een armbandje voor hem. Het armbandje is weer net zo mooi! We zijn er heel blij mee en hij was ook super snel binnen!

Simone Vespasiano

Goede service

Jeroen Vis

Eerlijk en nette service

Veerle Vanberghen

Heel aangenaam, snelle reactie op mijn vraag & super verzorgde verzending & verpakking van mijn bestelling 💕

Nadia Staes

Super snelle service. Mooi artikel geleverd.

Janny van Wingerden

Lana Van Den Vonder

De site werkt zeer makkelijk. He bestelling is snel klaar en opgestuurd. Het is prachtig verpakt. En wat je besteld is steeds mooi gemaakt. Ik heb nu voir De tweede keer een geboortearmbandje laten maken voor een jongen. Ze zijn echt fantastisch en super mooi. Bedankt voor het top werk.

Ellen Lijffijt

Geweldig, mooie armband, supersnelle levering, prachtig verpakt en fijne communicatie. Ik ben fan!

Francien Arisse-Zaayer

Uitstekend

Jolanda Van Meerten

Ik had al een gouden armband van Kleine Zus en nu een kettinkje met een bedel eraan. De kwaliteit is erg mooi en het blijft ook mooi. Bij vragen reageren de zussen snel. Ik ben heel tevreden.

Liz Breedijk

Alles is naar tevredenheid afgehandeld

Mariët Schutte

Website is prima. Netjes en mooi verpakt. Met een persoonlijk berichtje.

Kleine Zus verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:

Jeroen Vis

Eerlijk en nette service

Veerle Vanberghen

Nadia Staes

Super snelle service. Mooi artikel geleverd.

Janny van Wingerden

Jolanda Van Meerten

Liz Breedijk

Alles is naar tevredenheid afgehandeld

Mariët Schutte

Website is prima. Netjes en mooi verpakt. Met een persoonlijk berichtje.

Kleine Zus heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10