Reviews

9.2 / 10
116 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.4/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.6/10
After sales
8.6/10

116 Reviews

Anoniem

10/10

Waxset besteld. Prijs op de website bleek niet te kloppen (is inmiddels aangepast). In overleg een goede prijs afgesproken. Vervolgens snel geleverd en nog een paar extra's erbij mogen ontvangen... Waxset besteld. Prijs op de website bleek niet te kloppen (is inmiddels aangepast). In overleg een goede prijs afgesproken. Vervolgens snel geleverd en nog een paar extra's erbij mogen ontvangen voor het ongemak. Prima service.

Sterke punten

Snelle reactie, komen afspraken netjes na.

Verbeterpunten of tips

1x een mail sturen om een review achter te laten is wel genoeg. Ik hoef daar niet iedere dag een herinnering voor.

Reactie Klein Wintersport:

Beste , dank voor uw review. Graag willen wij via deze weg reageren op uw opmerking aangaande de hoeveelheid herinneringen. Sindskort maakt Klein Wintersport gebruik van het reviewsysteem van de... Beste , dank voor uw review. Graag willen wij via deze weg reageren op uw opmerking aangaande de hoeveelheid herinneringen. Sindskort maakt Klein Wintersport gebruik van het reviewsysteem van de Feedback Company. Deze stuurt eenmaal een verzoek en nog eenmaal een aantal dagen later. Zoals ik u bericht lees ontvangt u nog meer verzoeken dan deze twee. We gaan ons best dit verbeteren. Dank voor uw tip! Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, bel of mail gerust.
Sportieve groet, Klein Wintersport


Anoniem

8/10

Persoonlijk ,professioneel ,kleinschalig, kundig

Sterke punten

aandacht

Verbeterpunten of tips

prijs concurerend


Anoniem

8/10

Prima en persoonlijke advisering en service


Dennis Brinkhuis

10/10

Heb bij Niels de clinic's gevolgd. Heb dit als bijzonder leerzaam ervaren waarbij het zelf doen voorop staat in een ongedwongen sfeer.
Waarbij het enthousiasme en passie voor de wintersport...
Heb bij Niels de clinic's gevolgd. Heb dit als bijzonder leerzaam ervaren waarbij het zelf doen voorop staat in een ongedwongen sfeer.
Waarbij het enthousiasme en passie voor de wintersport merkbaar is.

Sterke punten

Betrokken en enthousiast


Anne

10/10

Het is een echte 'van uit huis' webshop, maar daar merk je als klant niets van. De aangegeven voorraden op de webshop kloppen, de levertermijnen kloppen. Daarnaast kun je hier terecht voor deskundig... Het is een echte 'van uit huis' webshop, maar daar merk je als klant niets van. De aangegeven voorraden op de webshop kloppen, de levertermijnen kloppen. Daarnaast kun je hier terecht voor deskundig advies voordat je gaat bestellen. Daarnaast zijn de prijzen marktconform.

Sterke punten

Deskundigheid
Geduldig uitleg geven over materialen en onderhoud.


Peter van der Bruggen

10/10

Klein Wintersport weet de persoonlijke aandacht en service van een fysieke winkel te combineren met het uitgebreide assortiment, goede prijzen en snelle leveringen van een webshop.

Er...
Klein Wintersport weet de persoonlijke aandacht en service van een fysieke winkel te combineren met het uitgebreide assortiment, goede prijzen en snelle leveringen van een webshop.

Er is veel kennis van ski- en boardonderhoud, en deze wordt ook graag gedeeld. Ik heb altijd snel antwoord gekregen op mijn vragen, zowel telefonisch als via de mail.
Advies en tips kosten hier niets !

Sterke punten

Uitgebreid assortiment,
Tips, advies en instructie,
Enthousiasme en liefde voor het vak,
Goede prijzen en snelle levering


Herman Koster

10/10

Goede ervaring met Klein Wintersport ben goed voorgelicht heb hier zeker wat aan gehad heeft zeker kenis van zaken
Heb er dec 2015 kompleet zet gekocht ben hierover goed voorgelicht ....
Goede ervaring met Klein Wintersport ben goed voorgelicht heb hier zeker wat aan gehad heeft zeker kenis van zaken
Heb er dec 2015 kompleet zet gekocht ben hierover goed voorgelicht .
Ga er koment seizoen zeker weer naar toe .Herman Koster

Sterke punten

Goede voorlichting weet waar hij over praat .
Pretig in omgang .
Goed advies .

Verbeterpunten of tips

Niet echt verbeter punten maar wil zeker op de hoogte worden gehouden voor workschops om beter te leren slijpen en waxen.
herman ijsselmuiden
0646727717


Wouter De Klerk

8/10

Prima service.

Sterke punten

Persoonlijke benadering. Interssante ski onderhoud clinic gehad


Anoniem

10/10

Prima service, snelle levering


Michiel

10/10

Prima service. Snel afgehandeld en prima kwaliteit. Verkoper was erg enthousiast!

Sterke punten

Super service. Goed inhoudelijk advies gehad en de verkoper was goed op de hoogte. Gelijk ook wat tips gekregen!